Joan Piqué, el pare de Gerard Piqué, a les portes de casa seva.

La reacció de Joan, el pare de Piqué, després de la cançó de Shakira: «Ai, deu!»

El pare de Piqué juga un paper important en aquesta nova guerra entre el seu fill i Shakira

Shakira, Piqué, l'exsogra Montserrat Bernabeu, Clara Chía... Tots hi juguen el seu paper. L'entorn de la mediàtica exparella s'ha convertit en una soap opera. Què faram, què diran, com reaccionaran. Estan en boca de tothom. 

En tot aquest serial, però, hi ha un actor un pèl més discret, Joan Piqué. El pare de l'exfutbolista juga un paper molt reservat en tota aquesta polèmica, tot i que sí que ha tingut sortides cridaneres. Com la de tenir la frase 'Bailando con lobas' al seu estat de WhatsApp. 

«Estem bé. Ai, deu!»

El passat dissabte, a les portes de casa seva —casa que pràcticament comparteixen amb Shakira—, Joan Piqué va ser abordat per diversos periodistes que esperaven la seva reacció. I en ser preguntat per la polèmica cançó de Shakira, el pare de l'exfutbolista no ha pogut evitar per dibuixar un petit somriure.

«Estem bé», va dir Joan Piqué en ser preguntat per com es trobava la família després del rebombori provocat per la sessió de Shakira amb Bizarrap. Preguntat per la bruixa que Shakira té a la terrassa, Joan Piqué ha explicat que «preferim no entrar-hi» i ha afegit: «No faré comentaris... ai, deu!»

La bruixa, el Twingo i Casio 

Shakira ataca, Piqué contraataca. Tu tens una bruixa, jo vaig amb un Twingo. Piqué i Shakira s'ataquen mútuament després de la cançó de la colombiana i la família en surt esquitxada. 

Imatge de la bruixa que Shakira té a casa seva mirant a la de la sogra.
Shakira i la bruixa: la té mirant a casa de l'exsogra. | @ShakiraMedia

Sense anar més lluny, el diumenge passat devia ser molt mogut a Can Piqué, ja que Shakira va decidir fer una festa amb les seves amigues. «Què seria de nosaltres sense les amigues que ens eixuguen les llàgrimes i també celebren els bons moments?», va dir Shakira en la storie d'Instagram que va compartir diumenge al vespre. 
 

A Antena 3, contra Piqué  

A Can Piqué reben per tot arreu. Sense anar més lluny, a Antena 3 tenen clar amb quina guerra es volen postul·lar. Ells van amb Shakira, i ho demostren les últimes i polèmiques declaracions de Patricia Pardo. «La venjança se serveix en plat fred i que tothom té dret a executar-la».

Pardo considera que Piqué té part de culpa en aquesta partida, ja que si no hagués actuat com va actuar no hi hauria cançó. Això sí, a l'hora de cirticar Shakira, també hi ha fet (i sense massa miraments). «Jo, sense la més mínima pretensió de jutjar Shakira com a dona ni com a mare, crec que com a artista ha deixat molt a desitjar. És una artistasa, una gran compositora i aquesta cançó no és a l'alçada que tots coneixem». 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp