Imatge d'Irene Urdangarin

La mare d'Irene Urdangarin s'ha sotmès a una misteriosa operació

Irene Urdangarin només vol el millor per a la seva mare

Irene Urdangarin s'ha quedat molt sorpresa amb l'últim pas que ha fet la seva mare. Després de tots els problemes conjugals que ha tingut els últims mesos, tot apunta que Cristina de Borbó ha decidit sotmetre's a una misteriosa operació.

Ja ha passat gairebé un any des que la germana de Felip VI va descobrir, alhora que la resta dels espanyols, la suposada infidelitat d'Iñaki Urdangarin. Gràcies a les imatges que va publicar la revista Lecturas en exclusiva, la mare d'Irene Urdangarin va poder conèixer tots els detalls sobre aquesta nova relació sentimental que es va gestar darrere seu.

Des de llavors, hem pogut veure com els exducs de Palma han refet les vides per separat. Mentre que l'exjugador d'handbol està vivint una història d'amor apassionada al costat d'Ainhoa Armentia, Cristina, per la seva banda, ha decidit centrar-se en la seva família.

Malgrat que tots dos estan molt centrats en les seves vides, fa unes quantes setmanes els mitjans de comunicació es van fer ressò d'una notícia relacionada amb el cas NoosEl 13 de desembre l'Audiència Provincial de Palma va sol·licitar al Govern Balear el reemborsament dels 200.000 € que els pares d'Irene Urdangarin van pagar de més en concepte de responsabilitat civil. Segons es va dir en aquell moment, el repartiment es va fer de la manera següent: 132.695 € per a l'esportista i 68.479 € per a la filla del rei emèrit.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
La mare d'Irene Urdangarin s'ha sotmès a una nova operació a Barcelona. | GTRES

Ara, i després de l'última gran esbroncada que, segons el mitjà Monarquía Confidencial, van tenir llavors per motius econòmics, la mare d'Irene Urdangarin s'ha tornat a convertir en notícia. Amb el canvi d'any, la infanta ha decidit fer-li un gir de 180 graus a la seva vida, tant al seu costat personal com a la seva aparença física.

La mare d'Irene Urdangarin se sotmet a un nou retoc

La mare Irene Urdangarin no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de tornar a passar pel quiròfan per posar remei a aquelles imperfeccions estètiques que no li deixaven dormir. L'estiu passat la infanta Cristina ja va prendre la decisió de posar-se a les mans de professionals per eliminar d'una vegada per totes la característica berruga que tenia al costat del nas.

Encara que en aquell moment es va assegurar que era l'únic retoc estètic a què s'havia sotmès, diverses fonts pròximes van confirmar que també va provar amb alguns tractaments rejovenidors per eliminar les arrugues i les línies d'expressió.

Primer pla de la infanta Cristina amb posat seriós
La infanta Cristina va decidir llevar-se la seva berruga. | Europa Press

A més a més, gràcies a la seva nova tallada de cabells i al fet de reprendre l'esport, la mare d'Irene Urdangarin va mostrar al món la seva nova versió després del seu sonat i polèmic divorci. Ara tot apunta que l'exduquesa de Palma ha tornat a sol·licitar l'ajuda de professionals per veure's del tot perfecta. Després de les vacances de Nadal, la filla dels reis emèrits ha reaparegut visiblement canviada.

Un cop superat el primer Nadal com una dona soltera, la mare d'Irene Urdangarin ha decidit per fi solucionar un problema amb què feia anys que batallava. Durant una de les visites a Barcelona, Cristina de Borbó va decidir tornar a passar pel quiròfan per deixar enrere les ulleres d'una vegada per totes.

Segons ha revelat la revista Lecturas, la progenitora d'Irene Urdangarin el 22 de desembre va acudir a terres catalanes per operar-se al Centre Mèdic Teknon de Barcelona per corregir els seus problemes de cataractes i presbícia. Amb aquesta nova intervenció quirúrgica a Catalunya, la germana del rei «vol deixar enrere la seva pitjor època, la d'una dona solitària, amb mascareta i ulleres de lectura».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp