Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la princesa Elionor

Elionor confirma els rumors sobre l'esperada reconciliació

Elionor s'ha retrobat amb tots ells

Elionor va gaudir de les seves vacances de Nadal a La Zarzuela amb la seva àvia, els seus pares i la seva germana, la infanta Sofia. Al principi, es creia que havien estat unes festes tranquil·les on només s'havien reunit ells.

Tot i això, ara, dies després que ja acabessin totes les festes, s'ha conegut que es va produir un retrobament de tota la família a Zarzuela, el qual va ser orquestrat per l'emèrita Sofia i ningú no s'ho esperava.

Els vuit cosins es van tornar a veure després de molts anys sense ajuntar-se. Amb moltes polèmiques pel mig, però, tots van gaudir d'un dinar al saló principal on no faltarien els temes de conversa, ja que feia molt que no se'ls veia tots junts.

Elionor es retroba amb els seus sis cosins i mengen tots junts

Aquest menjar va tenir lloc el dia de Nadal. L'àvia d'Elionor va voler ajuntar tots els seus fills amb els seus nets i poder passar aquell dia tan especial en família. I els seus desitjos van ser ordres: tots hi van anar.

D'una banda, hi va acudir la infanta Elena amb Victòria Federica i Froilà. De l'altra, Cristina de Borbó amb els seus quatre fills: Pablo Nicolás, Juan Valentín, Irene i Miguel Urdangarin. Tots ells es van unir al rei Felip VI, la reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Un retrobament que feia anys que no es produïa. De fet, aquesta és la darrera foto que va transcendir d'una de les últimes trobades que va tenir tota la família reial.

La família reial al complet
La família reial al complet en un retrobament fa anys. | GTRES

El dia va començar amb una missa a la capella situada a La Zarzuela, va seguir amb el repartiment de tots els regals per als nets i va acabar amb el menjar i la sobretaula. Segons els rumors, Joan Carles I també va ser-hi present, almenys durant la missa, a través d'una videoconferència des dels Emirats Àrabs.

La veritat és que aquest retrobament donaria molt de si mateix. Froilà fa poc que es va veure embolicat en un tiroteig en una discoteca i Victòria Federica tampoc no està bé amb la seva mare perquè es vol centrar a les xarxes socials. De fet, la infanta Elena continua sense comprendre el treball al qual es vol dedicar la seva filla.

A més a més, Elionor es va trobar també amb la seva cosina Irene d'Urdangarin, amb qui comparteix edat. Quan era petita, podíem veure moltes vegades la filla de la infanta Cristina amb Victòria Federica i la infanta Sofia. Les quatre cosines solien anar de compres amb la seva àvia, però això fa molt que ja no es produeix.

Fotomuntatge d'Elionor i Victòria Frederica
Elionor s'ha retrobat amb Victòria Frederica. | CatalunyaDiari

El futur d'Elionor a partir d'ara

A Elionor li queden menys de sis mesos per graduar-se de batxillerat a Gal·les. La futura reina té molt clares les seves obligacions i, per això, quan torni a Espanya amb el títol, estudiarà més.

Començarà Dret a una universitat de Madrid i també iniciarà la formació militar, tal com ho va fer el seu pare. Cal recordar que, a més de portar el comandament de la prefectura de l'estat, també s'encarrega de les forces armades. Per això, la formació militar serà també un punt molt important als estudis d'Elionor i la començarà aquest mateix any després d'aconseguir el títol de batxillerat.

Per la seva banda, els seus cosins han triat altres camins. Com ja dèiem, Victòria Federica està centrada en la seva etapa com a 'influencer', mentre que Froilà és a Abu Dhabi amb el seu avi, perquè la seva mare ho ha preferit així. Irene Urdangarin estudia a Ginebra, a l'École Internationale, però encara es desconeix què estudiarà quan acabi batxillerat aquest any també.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp