Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira, de festa a casa.

Shakira fa una festa a casa amb amigues i surt al balcó: «Ens eixuguem les llàgrimes»

La colombiana reacciona així a l'última de Piqué, que va aparèixer a la Kings League a bord d'un Twingo

Si Piqué tira pel dret, Shakira també. El culebrot continua i, si Piqué apareixia ahir a la Kings League a bord d'un Twingo, Shakira va voler seguir les passes del seu ex muntant una festa a casa amb amigues. La colombiana va compartir diversos vídeos a Instagram en què se la podia veure de festa amb amigues i sortint a saludar els fans que la van anar a veure al carrer. 

Ballant al costat de les seves amigues, Shakira explicava: «Què seria de nosaltres sense les amigues que ens eixuguen les llàgrimes i també celebren els bons moments?». 

Una pila de seguidors de la colombiana es van personar fora de la mansió que Shakira té a la part alta de Barcelona per a donar-li suport després del boom de la seva cançó amb Bizarrap. 

Music Sessions #53, la número 1 

Ha estat un boom, un èxit sense precedents. La cançó de Shakira amb Bizarrap és la més escoltada en castellà en les primeres 24 hores de la història i ja duu més de 120 milions de reproduccions.

A més, també és (de llarg) la número 1 del rànquing mundial a Spotify. En aquesta línia, elEconomista.es destacava que, amb les tres cançons on Shakira destapa les seves misèries de Piqué, la colombiana ja ha facturat 34 milions d'euros. Quasi res. 

Piqué i les seves rèpliques

Que tu em dius que estic amb un Casio, jo tanco un acord amb Casio. Que tu em dius que estic amb un Twingo, jo vaig amb un Twingo a la Kings League. Així és, purament, com ha actuat Gerard Piqué

L'excentral del Barça mai ha estat dels que s'ha arronsat. Sempre ha parlat molt clar i, ara ja lluny del Can Barça, té llibertat per fer i dir el que vulgui. Quelcom que demostra dia a dia. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp