Albert Rivera

Albert Rivera, enxampat amb la seva nova il·lusió després de separar-se de Malú

Albert va saber des del primer moment què passaria

Albert Rivera és a l'ordre del dia des que la família de Malú va parlar al programa Socialité i va revelar què estava passant. La cantant se n'ha anat de vacances sense el seu xicot i ningú en sap el motiu, per això els rumors de crisi sonen amb força. Ella prefereix no confirmar ni desmentir res, ja que la seva intenció és que la premsa no es faci ressò de la seva vida privada.

Albert Rivera ha optat per centrar-se en la seva trajectòria professional. Va abandonar la política i el seu futur era molt incert, però no va trigar a reprendre la carrera i a cridar l'atenció dels millors. Forma part d'un despatx important, per això no té temps d'aparèixer públicament amb la mare de la seva filla petita.

L'exlíder de Ciutadans coneix millor que ningú com funcionen els mitjans de comunicació, així que prefereix explicar la veritat abans que sigui tard. Sense entrar en detalls, va assegurar que no tenia cap problema amb Malú, que simplement estaven separats de manera física. El pare de l'artista ha confirmat que la parella està passant les vacances d'estiu a ciutats diferents.

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Albert Rivera sempre fa costat a la seva nòvia en totes les decisions. | Catalunya Diari

Albert s'ha hagut de distanciar temporalment de Malú, però és possible que mantinguin un contacte continu. Fonts properes asseguren que els rumors no són certs: els enamorats estan millor que mai i tot són xerrameques. Tot i això, un familiar de la cantant ha revifat el joc en revelar que el polític no era a la platja amb la seva nòvia.

Rivera ha optat per quedar-se a Madrid i els fotògrafs l'han enxampat amb la seva nova il·lusió, cosa que demostra que està bé d'ànim. És un gran amant de l'òpera i ha descobert que li agrada gaudir dels concerts en solitari. Ha assistit a un esdeveniment important sense companyia, ja que la mare de la seva filla passa l'estiu a Andalusia.

Albert Rivera, en el seu millor moment

Albert és conscient dels rumors, però no hi ha cap prova que demostri que està en crisi amb la seva parella. És cert que se n'ha hagut de separar a l'estiu, dada confirmada per la família de la cantant, però és temporal. Té feina i encara no pot gaudir de les vacances, així que ha pensat que el millor era que la seva nena viatgés a la platja.

Rivera té molt d'interès per tot allò que tingui a veure amb la cultura, de fet, quan liderava Ciutadans incidia molt en el tema. Sempre que pot s'escapa a veure alguna funció de teatre i, recentment, ha trobat una estona lliure per anar a l'òpera. Malú no estava amb ell i a certs periodistes els ha estranyat, ja que fa temps que no se'ls veu junts.

L'advocat prefereix no entrar-hi en detalls, però ja hi ha molts mitjans de comunicació que ja tenen entre mans la versió oficial. S'han distanciat durant unes setmanes per aprofitar més l'estiu, no hi ha res de fosc en aquesta decisió. Cap dels dos se sent còmode parlant de certs assumptes, encara que en mai han tingut una mala contestació.

Albert Rivera intenta protegir Malú

Albert està acostumat a rebre crítiques perquè la seva carrera política estava plena de polèmica. Tot i això, la seva nòvia mai s'ha vist en una situació similar, ja que sempre ha estat un rostre estimat i respectat. L'antic líder de Ciutadans està intentant protegir la neboda de Paco de Lucía, per això evita la polèmica de la falsa crisi.

Rivera s'ha convertit en una de les cares més aclamades de la crònica social. Cada cop té més pes i el públic l'ha rebut amb els braços oberts perquè genera un contingut interessant. Tots els fotògrafs volen saber quan estarà amb el seu gran amor per captar la imatge perfecta.