Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera

Albert Rivera explica la notícia de les seves filles abans que ho descobreixin

Albert Rivera ha confessat alguns secrets de la seva doble paternitat

Albert Rivera no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'explicar alguns dels detalls sobre la seva doble paternitat. Abans que aquesta informació fos destapada per segones persones, el català ha volgut compartir-la públicament.

Amb els rumors de separació ressonant amb més força que mai, la parella sentimental de Malú s'ha convertit en primer convidat de Proyecto 77, el nou pòdcast de l'excap argentí de Gabinet de Ministres, Marcos Peña. Hi entrevistarà «polítics, esportistes, artistes, emprenedors i especialistes de parla hispana i portuguesa nascuts majoritàriament entre 1972 i 1982».

Tal com assegura el company de professió del català, Proyecto 77 és una «conversa generacional on persones que travessem situacions de lideratge compartim aprenentatges i eines a partir de la nostra experiència». Lluny de tractar temes més professionals, aquest pòdcast se centrarà en «la salut mental i física, la fama o el treball en equip».

Durant la seva intervenció en aquest programa audiovisual, Albert Rivera ha parlat, entre altres coses, sobre l'ascens i la caiguda en la política. Tot i això, el que verdaderament ha cridat l'atenció de l'entrevista del català han estat les declaracions sobre les seves filles.

Foto d'Albert RIvera
El català acudeix com a convidat al pòdcast 'Proyecto 77'. | GTRES

Albert Rivera parla sense embuts de les seves dues filles

Albert Rivera no ha tingut cap problema per parlar de les seves filles. Per al català, Daniela, fruit del seu amor amb Mariona Saperas, i Lucía, nascuda de la seva parella actual, Malú, són el més important que té a la vida.

«Les meves filles són el motor de la meva vida», comença expressant al pòdcast. El barceloní ha assegurat que, si hagués de «posar un punt d'inflexió a la seva vida, més enllà de la política», seria sens dubte la paternitat. «Es col·loca aquí una primera prioritat. A l'escala de valors sempre estaran primer els teus fills», ha apuntat Albert Rivera a continuació.

A més a més, el català ha volgut compartir amb tots els oients del Proyecto 77 algunes dades sobre les dues filles. L'actual parella de Malú va ser pare per primer cop als 31 anys. Encara que en aquell moment creia que era una edat normal, ara ha fet una comparació amb la mitjana espanyola. «Crec que vaig ser pare jove. Després he estat pare amb 40 anys», ha assegurat Albert Rivera, content que la petita Llúcia arribés al món en la seva «etapa més madura».

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Albert Rivera ha posat fi als rumors sobre la seva suposada separació. | Catalunya Diari

En el passat, amb prou feines va tenir temps per dedicar-li a la família. De fet, 11 dies després del naixement de la seva filla Daniela, se'n va haver d'anar amb el seu partit «a fer una campanya municipal en què no era candidat», però havia d'acudir-hi per animar tots els seus companys de partit. «És molt dur anar-te'n de casa teva i no veure-la ni de dia ni de nit i perdre't tantes coses. Pel camí hem anat recuperant terreny i ara som inseparables, tot i que ella viu a Barcelona i jo a Madrid».

A més, i sense voler-ho, Albert Rivera també ha desmentit tots els rumors que s'han generat sobre la seva ruptura amb Malú. En parlar de les diferents relacions sentimentals, el català ha deixat clar que tot continua igual entre ells. 

«Vaig estar 10 anys de la meva vida amb la meva primera parella llarga. Va ser amb Mariona, que era una companya amiga de l'institut. Al principi no érem parella, però després vam començar a sortir i vam tenir Daniela». Després, Albert Rivera se'n va anar de Barcelona per mudar-se a Madrid, on va conèixer Beatriz Tajuelo, amb qui va estar prop de 5 anys. «Després, i des de fa quatre anys, surto amb Malú, la meva actual parella», ha assegurat i ha aclarit així tots els dubtes.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp