Primer pla de Cayetano Rivera.

Cayetano Rivera anuncia que ho ha aconseguit després d'intentar-ho moltes vegades

Cayetano Rivera ha comunicat la notícia més esperada

Cayetano Rivera està passant un moment personal complex perquè s'acaba de separar d'Eva González, mare del seu fill. Tot i això, en el terreny professional li va força bé i acaba de signar un contracte que marcarà un abans i un després. Tornarà a les places de bous amb magnificència: ho farà a Madrid i ja se sap la data exacta.

El torero ha aconseguit que es torni a parlar de la seva carrera després d'estar molt de temps intentant-ho. És cert que ell mai no alimenta la polèmica, però això no és suficient i els espectadors cada vegada volen saber més. La seva exdona tampoc no ha donat declaracions sobre el tema, però els gestos de tots dos demostren que tot està en ordre.

Cayetano s'ha retrobat amb Eva González fa unes quantes setmanes perquè, segons ha sortit publicat, ja tenen un acord. Intentaran passar el màxim temps junts pel bé del nen que tenen en comú, malgrat que la decisió està presa. Estem davant d'una separació amistosa i realment no hi ha res al darrere que no s'estigui explicant.

Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González
Cayetano s'ha sentit incòmode els darrers mesos. | GTRES

L'exmarit d'Eva ha deixat de banda les seves polèmiques familiars per fer un anunci que no trigarà a passar a la història. Ha anunciat que és un dels elegits per encapçalar la fira de Valdemorillo, un esdeveniment que els amants de la tauromàquia desitgen amb força. L'acompanyaran tres toreros més de nom important: Urdiales, Ortega i Ginés Marín.

Rivera ha aconseguit que la premsa es faci ressò dels seus mèrits professionals, després d'haver-ho intentat per activa i passiva. Ell sempre ha dit que no té cap problema a parlar amb els periodistes, sempre que respectin els seus límits. No vol tractar temes personals, però sí que està disposat a aclarir qüestions relacionades amb el seu entorn laboral.

Cayetano Rivera ha explicat com se sent

Cayetano ha concedit una entrevista, la primera des que van sortir a la llum els seus problemes amb Eva González. Primerament, ha deixat clar que no entrarà en temes personals, però no ha vetat cap altre assumpte. Estarà a la localitat madrilenya de Valdemorillo el dissabte 4 de febrer i la seva presència és fonamental per a l'èxit de l'esdeveniment.

Rivera està encantat i s'ha compromès a donar el millor d'ell per no tenir cap problema amb els crítics. Sap que sempre l'estudien detalladament i que no pot cometre errors, més ara que la premsa del cor n'està parlant tant. Ha assegurat que està molt il·lusionat i que no pararà fins a triomfar a la plaça perquè els seus seguidors se sentin orgullosos.

Cayetano Rivera
Cayetano Rivera torna a les places. | Europa Press

«Estic amb la il·lusió pels núvols», declara davant de tots els mitjans. S'ha mostrat més amable que mai perquè sap que té l'oportunitat de demostrar que els seus rivals no tenen raó. L'han acusat d'estar aprofitant-se dels enrenous per guanyar fama, però no és així.

Cayetano Rivera s'ha compromès a fer-ho tot

Cayetano ha promès que estarà a la plaça fins al final, ha aconseguit que li donin una oportunitat i no la rebutjarà. És el principal actiu del cartell, tothom ho sap i no pot defraudar ningú. Així, compta amb el suport dels seus companys, que també són grans professionals.

Rivera, quan estava casat amb Eva González, li dedicava tots els seus èxits i potser ho continuarà fent. Ja no està junts, però tenen una relació força bona, cosa que ha sorprès prou. En cap moment no s'ha sentit que hi hagi hagut problemes entre ells.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp