Montserrat Bernabeu, mare de Gerard Piqué, i Shakira

L'espantós gest de Shakira contra Montserrat Bernabeu, àvia de Milan i Sasha: fa por

El periodista català, Jordi Basté, ha llançat una 'bomba' després d'escoltar la nova cançó de la colombiana

Shakira ha llançat aquesta matinada el seu nou senzill amb Bizarrap, compositor i productor argentí, i no ha deixat indiferent a ningú. La colombiana s'ha despatxat a gust amb la seva exparella, Gerard Piqué, i amb tot el seu entorn. Clara Chía, també ha estat una de les damnificades encara que la sorpresa no ha estat aquesta.

El que ha deixat amb la boca oberta a tothom ha estat la mala llet amb la qual Shakira s'ha dirigit a la mare de Gerard Piqué, Montserrat Bernabeu. I és que també li ha dedicat unes maquíssimes paraules, les quals demostrarien que no hi havia massa bon rotllo entre ambdues dones.

«Em vas deixar de veïna la sogra, amb la premsa a la porta i el deute a Hisenda. Et vas creure que em vas fer servir i em vas tornar més dura. Les dones ja no ploren, les dones facturen», aquesta és una de les frases que canta la colombiana i no sembla massa contenta en haver tingut de veïns els avis de Milan i Sasha, els seus dos fills petits. 

Tot el contrari del que estaria passant amb Clara Chía, actual xicota de l'ex del Barça. Ja que fa cosa d'uns dies, van sortir a la llum unes imatges dels pares de Gerard Piqué amb la xicota del seu fill on es podia palpar la seva bona relació. Una Clara Chía somrient i agafada del braç de Montserrat Bernabeu. 

Imatge de Piqué en un muntatge amb Clara Chía.
Clara Chía, una més a Can Piqué-Bernabéu. | 'Diez Minutos'

Un gest terrorífic

Si la lletra de la cançó us ha semblat heavy, agafeu-vos fort pel que llegireu ara. Aquest matí, com és habitual, hem pogut escoltar 'El davantal' del periodista català Jordi Basté a El món a RAC1. Basté, amic de Piqué, ha fet una anàlisi de la cançó de Shakira i ha llançat una bomba sense precedents sobre la colombiana. 

Durant l'emissió, Basté ha fet una ferma defensa cap al català. A més, el periodista considera que les grans víctimes d'aquesta història de desamor són els fills de l'exparella. Abans d'acabar, però, Jordi Basté ha deixat anar un secret terrorífic sobre què li estaria fent Shakira a l'àvia paterna dels seus fills.

«La mateixa Shakira, des de fa tres mesos, té penjada a casa seva a una de les terrasses i dirigida a la cuina de casa dels seus sogres, una bruixa de mida real. Tot plegat, molt trist», ha declarat el periodista. La colombiana li estaria fent bruixeria a la mare de la seva exparella? Segons Basté, sembla que sí. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp