Carlota Corredera amb un gran somriure

Carlota Corredera deixa clar que serà imminent i gràcies a Rocío Carrasco

Carlota Corredera afronta un nou desafiament professional

Carlota Corredera assumeix que d'aquí a molt poc temps la seva vida donarà un canvi radical. En gran manera, serà gràcies a la seva amiga Rocío Carrasco. No comptava que li hagués fet aquest favor.

La periodista gallega torna de nou a la televisió per conduir aquest divendres una nova edició del Mediafest Night Fever. Per a ella suposa tota una oportunitat que no està disposada a desaprofitar, ja que ara com ara no té sobre la taula cap projecte.

Carlota ve de travessar un any realment complicat. Al començament del 2022 va ser apartada de Sálvame i des de la direcció de Mediaset li van prometre nous programes. Tot i això, es pot dir que les propostes van escassejar.

Després d'uns quants mesos a casa esperant per una trucada li van oferir un format setmanal: ¿Quién es mi padre?. Malgrat començar amb unes bones dades, va acabar desinflant-se i el van acabar relegant a la matinada per la discreta audiència.

La presentadora torna ara a Telecinco per posar-se al capdavant del programa dels divendres a la nit. I no estarà sola, ja que acompanyarà Adela González i María Patiño, indica la revista Diez Minutos. Tindrà una nova oportunitat per reivindicar-se. A més a més, ho farà en un dels programes en què més ha destacat la seva amiga Rocío Carrasco. Fa unes setmanes sorprenia els espectadors amb la interpretació d'una nadala flamenca, que li va permetre guanyar aquesta entrega.

Carlota Corredera presentant ¿Quien es mi padre?
Carlota Corredera tornarà a presentar un programa. | Telecinco

Tot i això, aquest divendres la dinàmica de l'espai serà totalment diferent. Pretén donar una nova oportunitat a artistes espanyols que al seu moment van destacar al panorama musical i que ara han caigut en l'oblit. Carlota Corredera es pot identificar, en certa manera, amb ells. La presentadora també va assolir la fama i va estar entre les comunicadores més reconegudes de la casa. Tot i això, la seva popularitat es va veure entelada per la seva constant defensa a Rociíto.

Entre els participants al Mediafest Night Fever es trobaran exconcursants d'Operación Triunfo com Ainhoa Cantalapiedra o Nika. També Lydia Rodríguez, que va representar Espanya a Eurovisió el 1999 o l'excomponent d'Auryn David Lafuente.

La tornada de la presentadora gallega va ser aplaudida per la majoria dels seus companys. Gema López mostrava en públic la seva satisfacció per l'oportunitat que li concedien: «M'alegro molt del seu retorn», admetia la col·laboradora.

Kiko Hernández fins i tot la va animar a agafar el micro i deixar tothom amb la boca oberta. «Podria cantar també, que ho fa molt bé», va indicar. Tanmateix, la periodista no té previst orientar la seva carrera cap a aquests camins. Sempre ha descartat qualsevol proposta que surti de la comunicació i el periodisme purament. És una barrera que no sembla disposada a travessar.

Carlota Corredera es pronuncia sobre el llibre

Carlota Corredera vol seguir vinculada a la televisió, però no li impedeix que també se centri en la seva faceta literària. Tot i això, en els últims temps han sorgit una sèrie d'esdeveniments que han alterat els seus plans. Tenia previst treure a la llum un nou llibre, però finalment s'ha endarrerit.

Alguns mitjans van assegurar al seu dia que l'editorial havia decidit ajornar la publicació de la nova obra. Assenyalaven que després de veure's embolicada en tota la polèmica de Rocío Carrasco no era convenient. No van voler donar terminis, però encara trigaran a donar-li una altra oportunitat.

La gallega va desmentir que ja no comptessin amb ella per a aquest projecte. «La segona part del meu llibre, Hablamos de nosotras, s'ha ajornat sine die per una decisió personal», va esgrimir. Va afegir que compta amb el suport de «la meva editora i de l'editorial».

Carlota Corredera s'ha de prendre un temps abans de tornar a la televisió amb un projecte seriós. Tot el que ha passat amb Rociíto li ha marcat molt, sobretot des del punt de vista professional.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp