Imatge d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin reconeix que han tornat a veure's i que tot està arreglat

Irene Urdangarin està orgullosa d'això que ha passat a la família

Irene Urdangarin sempre ha estat al marge de la premsa, mai no s'ha sentit còmoda sent el centre de cap notícia. Tot i això, els temps han canviat i la seva família ja no té tanta mala fama com abans, així que n'ha actuat en conseqüència. El mes de desembre va estar a Espanya i, segons publica ¡Hola!, ha aprofitat per reconèixer els rumors.

Irene Urdangarin forma part d'un grup anomenat «les Noies Borbó» i el mitjà esmentat anteriorment confirma que han tornat. Les integrants d'aquest club són: la reina Sofia, les infantes Cristina i Elena i Victòria Federica. Han estat un temps separades, però acaben de tornar i Irene ha reconegut que estan una altra vegada juntes, que tot s'ha arreglat.

Irene és molt responsable i ha aconsellat a la seva mare que canviï d'actitud, que intenti ser menys esquiva amb la premsa. La infanta li hauria donat la raó, per això no ha amagat el que està passant a la seva família: no té raons per amagar-se. La cita es va produir el 20 de desembre a l'Auditori Nacional de Música de Madrid.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
Irene Urdangarin respecta la seva família. | GTRES

Irene va aprofitar que la seva tieta Elena complia 59 anys per viatjar fins a la capital i celebrar amb ella una festa que passarà a la història. Sempre han tingut bona relació, malgrat que hagin estat uns mesos sense veure's per problemes aliens a totes dues. La infanta Cristina va decidir separar-se d'Iñaki i Elena no volia veure's esquitxada, per això li va donar suport des de la distància.

La jove Urdangarin ha aconseguit que la seva mare sigui molt més receptiva, per això també va estar al retrobament. No ho amaga i es va mostrar força amable amb la premsa, actitud que no és gaire freqüent perquè sempre té algun problema. És cert que ha de donar la cara en situacions força tenses, per això el seu comportament és tan distant.

Irene Urdangarin ha fet un gran esforç

Irene i el seu germà Pablo, el qual juga a l'equip d'handbol del Barcelona, són possiblement els membres més estimats de la família Urdangarin i això comporta una responsabilitat. Cap no pot cometre errors, perquè tots els ulls estan posats en ells: són l'esperança del clan, l'última cosa que queda. La infanta Cristina els ha demanat que siguin discrets i tots dos estan complint aquest propòsit, ningú no en pot dir res de dolent.

Imatge d'Irene Urdangarin amb Victòria Frederica
Irene Urdangarin sempre ha adorat la seva cosina. | EUROPA PRESS

L'exdona d'Iñaki, segons ha sortit publicat, va estar dubtant i no sabia si assistiria al retrobament de «les Noies Borbó». Finalment, va pensar que no tenia cap motiu per amagar-ho, ja no vol viure a l'ombra perquè no ha fet res de dolent. Per això, va decidir presentar-se a Madrid, es va deixar fotografiar i ha protagonitzat unes imatges que acaben de veure la llum.

El sector femení de la família Borbó ha tornat, però amb tres grans absències: la reina Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Hi ha una explicació: elles juguen en un altre camp i mai no han format part d'aquest club. Això no vol dir que no haguessin estat ben rebudes, simplement que no s'agrupen sota aquest nom perquè tenen altres reconeixements.

Irene Urdangarin dona bons consells

Irene sempre ha tingut un vincle meravellós amb la seva cosina Victòria Federica, molt més que amb les filles de Letícia. L'explicació és senzilla: ha passat més temps amb la jove perquè Cristina i Elena sempre han estat unides. L'exdona d'Iñaki no vol dissimular-ho més, ja no ho amaga: ella també forma part de la família.

La germana del jugador de l'equip català ha reconegut al seu cercle més proper que «les Noies Borbó» han tornat i algú ho ha filtrat. De totes maneres era un secret que acabaria sortint, perquè la revista Hola! havia comprat unes fotos molt significatives. El retrobament, tal com mostra la publicació, ha estat carregat d'emoció i d'amor.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp