Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo

La mort de Mario Biondo torna a preocupar Raquel Sánchez Silva

Tothom parlarà del cas Biondo el 2023

La família de Mario Biondo vol lluitar fins al final perquè el cas de la mort del càmera italià i exmarit de Raquel Sánchez Silva es reobri al nostre país.

La justícia italiana va considerar l'estiu passat que a Mario l'havien assassinat cap al maig del 2013 a la casa on convivia amb la presentadora.

Han estat molts anys de baralla judicial i els pares del càmera no han deixat d'insistir perquè es faci justícia després de la mort del seu fill. Parlem d'un cas en què encara deixa moltes incògnites obertes. Santina i Pippo, els pares de l'italià, esperen que el 2023, per fi, sigui el punt d'inflexió definitiu per aclarir les causes per les quals va morir el seu fill.

El cas de Mario Biondo torna a sortir a la palestra

Una de les persones que més a prop està de la família, i que espera que aquest cas es reobri a Espanya, és el criminòleg Óscar Tarruella. Aquest ha estat estudiant molt de temps el cas, i fins i tot el mateix exmarit de Mónica Naranjo afirmava que havia rebut amenaces de mort per això.

Pla general de Mario Biondo, el marit mort de Raquel Sánchez Silva
Mario Biondo va morir el 30 de maig de 2013 en circumstàncies estranyes. | EUROPA PRESS

En els últims dies, Tarruella ha publicat un tuit a les seves xarxes socials en què demostra que té tota l'esperança del món en relació amb el cas de la mort de Mario. Així, insufla una mica d'aire fresc als seus familiars, que continuen patint i esperant la resposta de la justícia espanyola.

A Espanya encara no es té clar que a l'italià l'assassinessin i és que aquest cas hi va quedar llest per a sentència. La causa de la mort hauria estat el suïcidi de l'ex de Raquel Sánchez Silva.

Óscar Tarruella envia un missatge que inquieta Raquel

La veritat és que Tarruella s'ha destapat amb aquest missatge i espera que, d'una vegada per totes, la justícia espanyola es prengui seriosament aquest cas. Sembla que ha estat més mediàtic i més ben investigat a Itàlia que a Espanya.

«Aquest any serà l'any de Mario Biondo», deia el tuit d'Óscar Tarruella. És un home que no ha deixat de treballar de manera altruista amb una família que vol saber la veritat i deixar de patir per sempre.

Tarruella va assegurar fa poc temps que la nit en què va morir Mario «hi havia dues persones abans, durant i després de la seva mort».

Raquel Sánchez Silva comença l'any més preocupada que mai

Assegura que saben la identitat d'aquestes persones i serà revelada al seu dia. «Aquesta és una dada molt important, perquè apunta que Mario no estava sol. Com tota prova presentada en un tribunal, ha de ser ratificada i comprovada. Ja han posat nom i cognoms a aquestes dues persones que, suposadament, van estar amb Mario i jo els sé. Però, fins que no ho demostri Facebook, seria un atreviment que els noms sortissin d'aquest informe», deia fa un temps.

Primer pla de Raquel Sánchez Silva.
Raquel Sánchez Silva està preocupada pel tuit que ha llegit. | Cedida

Fa uns quants mesos, la família de Biondo confirmava que havien contractat un despatx d'advocats a Barcelona. «La nostra família ha nomenat un estudi d'advocats de Barcelona, Vosseler Advocats, i serem representats per ells per reobrir el cas a Espanya», exposaven a Informalia.

Raquel Sánchez Silva sempre s'ha mantingut en un perfil baix en tot aquest assumpte i el tuit del criminòleg fa tremolar la presentadora. La van acusar de no col·laborar amb la família per aclarir què va passar aquella nit de maig del 2013 quan va aparèixer penjat d'una prestatgeria el cos de Biondo.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp