Primer pla de Rafa Nadal.

Xisca Perelló i Rafa Nadal sorprenen amb l'última decisió amb el seu fill

La parella no es vol separar del fill

El 8 d'octubre la vida de Rafa Nadal i Xisca Perelló va canviar completament. Arribava al món el petit Rafael i, des de llavors, tot és diferent per a la parella. Rafa, un dels millors tennistes de la història, estava més que acostumat a viatjar arreu del món per gaudir del tennis. Tot i això, des del naixement del seu petit, res no és igual. 

Nadal ja ha confessat en alguna ocasió que «sempre ha estat dur anar-se'n de casa per jugar, però ara, amb el nen, encara més». Malgrat reconèixer com està de difícil per a ell, Rafa continua a la seva.

Actualment, el tennista mallorquí està a Austràlia preparant-se per aquest començament de temporada tennística. Ja va disputar un partit de la United Cup i ara la seva atenció se centra en l'Open d'Austràlia.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Rafa Nadal i Xisca Perelló estan feliços amb el seu bebè. | Europa Press

Se'n van a Austràlia i s'emporten el bebè

La seva dona, Xisca Perelló, sempre ha estat al seu costat. L'hem poguda veure gaudir de les victòries del seu marit durant anys, però ara, després del naixement del fill, han pres una decisió que li ha costat serioses crítiques.

Rafa i Xisca han decidit no estar sols a Austràlia i han viatjat a l'altra punta del món amb el bebè, de només tres mesos. Tanmateix, aquesta no és la primera vegada que ho fan. El mes de novembre, tan sols un mes després del naixement de Rafael, la família Nadal Perelló va viatjar fins a Itàlia per animar Rafa a La Copa de Maestros. Tot i això, ara han anat un pas més enllà: han decidit endur-se el seu petit fins a Austràlia.

Foto de 'Beethoven' el iot de Rafa Nadal.
Rafa Nadal i Xisca Perelló han gaudit d'un dia de navegació relaxat. | Europa Press

Rafa Nadal es deixa veure amb el petit

Allí, el tennista ha mostrat per primera vegada el seu petit. Lluny d'amagar-se, Rafa Nadal i Xisca Perelló han gaudit d'un dia de navegació relaxat. Ho han fet a la badia de Sidney i sense cap temor de ser enxampats pels fotògrafs.

Aquest fet ha permès que vegem Rafa Nadal fent les tasques de pare, que de segur que se li donen igual de bé que el tennis, però no tothom pensa el mateix. Rafa ha estat molt criticat per això que ha fet amb el fill, ja que viatjar fins a Austràlia és sinònim de moltes hores d'avió. De fet, 17.000 quilòmetres separen Mallorca d'Austràlia i, el petit Rafael, ha hagut de suportar al voltant de 21 hores de vol.

Aquest gest demostra les ganes que té Rafa de passar temps amb el fill, però pel qual ha rebut diverses crítiques.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp