Gerard Piqué

La reacció de Gerard Piqué minuts després de la bomba de Shakira

Gerard Piqué reacciona a la nova cançó de Shakira

Shakira ho ha tornat a fer. I aquesta vegada ha anat més enllà que en altres ocasions. Sí, perquè aquesta matinada per fi s'ha publicat la seva nova cançó amb Bizarrap, un tema que ja s'havia anunciat uns dies enrere a les xarxes socials i que prometia no deixar indiferent ningú.

Tot semblava indicar que Gerard Piqué tornaria a ser la diana dels retrets de la cantant, com ja havia passat amb les dues últimes cançons que havia publicat fins ara, quan la seva separació ja era pràcticament un fet.

I així ha estat. I és que l'artista ha volgut fer públic, ara i a través de la música, tot el que opina de l'exfutbolista. Unes paraules que ell sembla que ha recollit i a les quals ja hauria reaccionat.

Foto de Shakira.
Shakira carrega amb més força que mai contra Gerard Piqué. | Twitter @bizarrap

Gerard Piqué reacciona a les paraules de Shakira

La colombiana sembla que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de carregar contra qui havia estat la seva parella durant 12 anys i amb qui té dos fills.

Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan, tota una declaració d'intencions per part de Shakira, qui, amb indirectes molt directes i jocs de paraules, atacava amb força el pare de Milan i Sasha, i també la seva nova xicota, Clara Chía.

I és que, després de la presumpta infidelitat per part de Gerard Piqué amb la jove estudiant i d'una separació molt mediàtica i força traumàtica, la de Barranquilla no ha volgut quedar-se callada.

Així doncs, l'exblaugrana en aquesta sessió 53 del DJ i productor argentí no n'ha sortit gaire ben parat. I per aquest mateix motiu, només unes hores després que aquest nou tema fes la volta al món, Piqué hauria estat preguntat sobre aquesta qüestió.

El compte de Twitter de World Padel Tour ha publicat un breu vídeo on li pregunten al català sobre la pressió que sent. Unes paraules a les quals respon «No crec que hi hagi pressió, la veritat».

Fos el que fos al que s'estigués referint l'exjugador del Barça, és evident que aquesta vegada la pressió és molt forta. Shakira ha posat damunt de la taula totes les seves cartes i ara els toca a Piqué i a Clara moure fitxa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp