Albert Rivera i Malú han passat les seves vacances a Portugal

Després d'estar desapareguts durant el mes d'agost, surt a la llum el lloc escollit per a la parella per descansar

La parella va fer la seva primera aparició pública a la sortida de l'hospital
La parella va fer la seva primera aparició pública a la sortida de l'hospital | CatalunyaDiari.cat

Una de les imatges més esperades d’aquest estiu era la d’Albert Rivera i Malú gaudint de les seves vacances. Malgrat l'intent de tota la premsa espanyola per trobar-los, la dificultat per saber el lloc exacte on s'instal·lava la parella en la seva destinació vacacional, ha impedit que s’aconseguís la cobdiciada instantània, que es xifrava per valor de 30.000 euros. Ara però, ha sortit a la llum on van estar amagats Albert Rivera i Malú durant aquest estiu: en el nostre país veí, Portugal.

 

Les platges de Comporta, el seu niu d'amor

La parella ha estat totalment desapareguda de la vida pública durant tot el mes d'agost, fins i tot de les xarxes socials, on no donaven senyals de vida. El portal 'Vanitatis' però, ha revelat ara quins han estat els plans dels enamorats durant les seves vacances, que van passar concretament a les platges de Comporta, a Portugal. Allí van estar dinant el 6 d’agost amb la família d’ella, al Museu do Arroz; de fet, la parella ja coneixia aquesta zona, ja que durant el pont de maig ja hi van fer una escapada.

 

La parella ja programa sortides amb les sees respectives famílies
La parella ja programa sortides amb les seves respectives famílies | CatalunyaDiari.cat

 

Va ser aleshores quan la parella va ser vista a la península de Troia, una destinació habitual per a la ‘jet set’ europea. L’elecció d’aquest lloc sembla estar del tot encertada i ha aconseguit el propòsit que volien, mantenir-se en l'anonimat, ja que a Portugal la parella no és gens coneguda, i poden gaudir de la intimitat que desitgen; fins i tot poden realitzar una vida d’allò més normal, com per exemple, quan se’ls va poder veure realitzant la compra en un supermercat.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari