YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El col·legi d'Elionor i Sofia, un dels preferits dels famosos

Les filles dels reis comparteixen aules amb fills de personalitats destacades, com els de l'ambaixador dels EUA a Espanya

Elionor i Sofia són companyes de fills de famosos
Elionor i Sofia són companyes de fills de famosos | CatalunyaDiari.cat

Les classes ja han començat i les filles dels reis, Elionor i Sofia, han tornat a l’escola aquest 12 de setembre com la resta de nens d’arreu del país. El seu col·legi però, no és un qualsevol, ja que en ell ja hi va estudiar el seu pare el rei Felip quan era petit, i és on assisteixen els fills de la 'jet set' espanyola; no en va, el Colegio Santa María de los Rosales és un dels preferits dels famosos per portar els seus fills a estudiar. 

 

Els néts de José Bono, companys d'Elionor i Sofia

Aquest col·legi és privat i bilingüe, i el curs escolar ronda els 7.000 euros a l’any per nen. Allí hi estudien els fills o néts de famílies adinerades de Madrid, com per exemple, els néts del cantant Raphael o del polític José Bono.

 

Els reis acompanyant les seves filles a classe
Els reis acompanyant les seves filles a classe | CatalunyaDiari.cat

 

També són companys de la princesa Elionor i de la infanta Sofia els quatre fills de Beatriz Mira i Álvaro Fuster, un dels millors amics del rei Felip. L’actual ambaixador dels EUA a Espanya Richard Duke, també ha escollit aquest centre escolar per portar els seus fills i la filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, va passar per les seves aules.

 

Els néts de José Bono també estudien en el citat centre escolar
Els néts de José Bono també estudien en el citat centre escolar | CatalunyaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari