Albert Rivera

Albert Rivera sap que Malú no va voler seguir a causa del seu delicat estat

Albert Rivera sap perfectament què ha hagut de passar la cantant

Albert Rivera sap tot el que ha costat a Malú tornar als escenaris. El delicat estat de la cantant va ser un dels motius pels quals va estar quatre anys sense dedicar-se a allò que millor sap fer.

La parella és més d'actualitat que mai. Tot i els seus intents per passar desapercebuts, diversos mitjans de comunicació s'han fet ressò d'una informació sorprenent: Albert Rivera i l'artista estan passant per una forta crisi en la relació sentimental després de quatre anys d'amor i una filla en comú.

No obstant això, aquestes informacions han quedat en dubte després de les últimes declaracions del pare de Malú. Fa uns dies, Pepe de Lucía va decidir sortir en defensa de la seva filla, assegurant que ell no té constància d'aquesta ruptura.

«Et dono la meva paraula d'home que no en tinc ni idea. Encara que la tingués no t'ho diria, ja t'ho he dit abans», va assegurar el sogre de l'expolític.

Ara, i malgrat que encara no hi ha hagut una confirmació per part de la parella, la parella d'Albert Rivera ha explicat els motius pels quals no ha tornat abans als escenaris.

Albert Rivera és conscient dels problemes de la seva parella

Albert Rivera sap perfectament què ha hagut de passar Malú durant tots aquests anys. La cantant ha estat quatre anys allunyada dels escenaris després de patir una lesió. A més, a aquest problema físic, se li va unir la pandèmia de coronavirus i el naixement de la petita Lucía, que li va robar a l'artista tot el temps i la seva dedicació.

Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital amb Lucía
La parella d'Albert Rivera ha hagut de compaginar la seva carrera professional amb la maternitat. | GTRES

Ara, la parella sentimental d'Albert Rivera ha pogut reprendre la gran passió amb la gira del seu darrer disc, Mil batallas, nom que defineix a la perfecció la vida de la cantant.

«La clau ha estat seguir fent el que et surt de l'ànima. Al final, aquest disc és una història que comença amb una cançó i acaba amb una altra, i tot té un sentit», ha assegurat.

«Porto tota una vida de perfeccionisme extrem, d'exigència malaltissa i crec que això no em permetia gaudir pràcticament res del que feia».

Albert Rivera s'assabenta de les pors de la mare de la seva filla

Albert Rivera sap que Malú és una dona forta, però alguna vegada ha tingut por, sobretot, quan va arribar la petita Lucía al món. «Tenia una mica d'aquesta por de voler estar a l'altura en tot i no saber si podria, però després m'he adonat que es pot fer», ha assegurat la filla de Pepe de Lucía.

Per a ella, ha estat molt difícil compaginar la maternitat amb la carrera professional, però, al final, es va adonar que podia amb això i amb molt més. «Crec que la capacitat que tenim les dones per aconseguir tirar endavant, només la tenim les dones, per això tenim nosaltres els fills».

Malú també ha volgut dedicar unes paraules a Albert Rivera. Segons ha explicat ella mateixa, sempre s'ha sentit molt protegida i ajudada per la seva parella quant a la criança de la seva filla. «Dins de la meva relació, no he sentit aquest masclisme, però fora sí, i molt».

«Però és que, al final, hi ha un arrelament masclista i ens encanta. Si no, d'on traiem la notícia? Però jo no hi entraré perquè em sembla una contaminació absoluta de l'ànima i no la vull. Jo soc de les persones que miren cap endavant i volen canviar el món, no vull retrocedir. No vull que la meva filla sàpiga que això existia, no vull que pensi que això és normal. Però sí, se'ns jutja des del masclisme, només cal buscar en l'hemeroteca i llegir els titulars que ens han posat, mira'ls i valora'ls tu mateixa».