Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Malú i Albert Rivera

Albert Rivera i Malú: tota la veritat sobre què els està passant

Albert Rivera i Malú continuen sense dir cap paraula al respecte

Des del començament, la relació del català Albert Rivera i Malú ha estat hermètica. Més encara quan va néixer la filla de tots dos. És per això que la incògnita sempre hi continua sense aclarir: estan junts o han trencat? La Razón ara n'ha parlat i han donat detalls pels quals es creu que continuen junts.

Ni l'expolític de Barcelona ni la cantant han dit mai res sobre això, però les persones encara opinen sobre aquesta relació de la qual es coneixen ben pocs detalls.

Com es troben Albert Rivera i Malú actualment?

La pregunta del milió ja hem dit que és una incògnita que no es pot resoldre, però hi ha diferents aspectes pels quals moltes persones diuen que podrien haver trencat.

En primer lloc, Malú no segueix a Instagram Albert Rivera, un motiu que per a moltes persones vol dir que han trencat. Tot i això, el detall que se'ls escapa a aquestes persones és que la cantant mai va arribar a seguir l'advocat de Barcelona a les seves xarxes socials. Un moviment per part de Malú per intentar amagar aquesta relació.

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
No sabem si l'expolític de Barcelona i Malú continuen junts. | Catalunya Diari

Un altre dels motius que s'han recollit fins ara tenen a veure amb Albert Rivera. Concretament, el fet que, segons els presents, l'expolític català va prestar molta atenció a unes noies en una de les seves últimes xerrades.

Tot i això, les dades més rellevants en aquesta possible ruptura que molts estudien tenen a veure, de nou, amb Malú i el seu present. En aquest cas, la gira de la cantant es limita a cinc concerts. Passarà per Azuqueza de Henares, Torrelavega, Jerez de la Frontera, Marbella i acabarà a Sitges. Cinc ciutats que visitarà des de juny fins a l'agost.

Veient això només es pot aclarir una cosa: de moment, lluny han quedat les gires de Malú en què feia més de trenta concerts. Aquesta és una altra raó per a tots aquells que creuen que Malú i Albert Rivera ja no estan junts. Un motiu que significaria que Malú ha de cuidar més la filla en absència del català, si aquest no formés ja part de la seva vida.

L'última raó que molts exposen té a veure amb l'empresa de Malú: Aprendiz y Canciones SL. Segons ha recollit La Razón, l'empresa de la cantant acumula anys de pèrdues des que va començar amb l'expolític català el 2019: «el 2021 Malú va facturar 62.000 € i va declarar pèrdues de 93.600 €».

Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital amb Lucía
Una de les poques vegades que han pogut fotografiar-los junts va ser en néixer la seva filla. | GTRES

Així es va forjar la relació de Malú i Albert Rivera

A casa, lluny dels focus i de les polèmiques mediàtiques. Així va començar la relació entre l'advocat de Barcelona i la cantant el 2019, segons es té constància. Doncs la primera informació que s'estaven veient a casa d'ella va provenir d'un paparazzi que va estar fent guàrdia durant uns quants dies a la porta de casa seva.

La vida de Malú va ser retratada per aquest fotògraf amb aquesta frase: «Dies i dies de guàrdia, en què no sabies ni tan sols si era a casa. Vivia amb les persianes de la casa baixades. Si potser la veies, de tarda en tarda, era passejant el gos, res més». Una vida a què es va acoblar Albert Rivera.

A tots dos se'ls va veure per primera vegada junts quan al català li van donar l'alta a causa d'una gastroenteritis aguda, aleshores Malú va anar a recollir-lo. Després, se'ls va tornar a veure junts i se'ls va fotografiar a la sortida de l'hospital amb la seva filla als braços. Tot i això, després d'aquí, poques vegades se'n té constància, simplement passejades i algun dinar. Per això, sorgeixen els dubtes sobre si continuen junts o no.