Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Malú amb Albert Rivera

Albert Rivera se separa de Malú després de confirmar les seves sospites

Albert Rivera ha descobert que Malú té plans fora de casa

Albert Rivera és un dels homes més perseguits de la crònica social i no tots els passos que dona són vigilats al detall. Es va convertir en un personatge famós gràcies al seu treball en la política, però actualment és conegut per ser el xicot de Malú. Aquesta última ha concedit una entrevista al programa El Hormiguero i ha explicat que ha de marxar.

Albert Rivera és una persona molt discreta i mai ha parlat de la seva relació amb la cantant en públic perquè no vol cridar l'atenció de la premsa. Malú també vol mantenir la seva vida privada lluny dels focus, encara que de vegades es veu obligada a donar certes explicacions.

Està a punt de començar una gira molt exigent i ha explicat que haurà de distanciar-se de la seva filla una temporada breu.

Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital amb Lucía
Rivera i Malú s'han de separar | GTRES

Albert s'ha de separar de Malú, però almenys ja ha confirmat allò que ja sospitava: que la seva parella és una artista de primera divisió. Ha signat un contracte per fer una gira que pretén fer història i els seus fans estan desitjant gaudir del seu talent.

Ha estat un temps sense actuar per la pandèmia i per una lesió que va tenir, així que està molt nerviosa.

Albert se sent orgullós de la seva parella i mentre ella està treballant, ell cuidarà de la nena que tenen en comú. A més, diu que els concerts generen molta adrenalina i aprofita aquesta energia per viatjar.

Albert Rivera fent un discurs
Albert Rivera es queda sol amb la seva filla | Wikipedia

Rivera ha estat un temps apartat del focus mediàtic perquè ja no es dedica a la política i la feina que té ara no és pública. Però des que va sortir a la llum la seva relació amb Malú, tot ha canviat, ja que s'ha convertit en un personatge molt valorat.

Els experts diuen que unes fotos seves amb la filla petita podrien ocupar la portada de qualsevol revista important.

Albert Rivera accepta a Malú: «He estat sense veure-la»

Albert entén que Malú és una de les grans artistes del país i respecta que hagi de marxar de tant en tant per treballar. Però la cantant adora a la seva filla i no vol deixar-la molt de temps sola, per això, després de cantar intenta tornar al seu costat.

«El màxim que he estat sense veure-la han estat dos dies i sembla un món», explica a El Hormiguero.

Rivera coneix els plans de la cantant, que ha explicat que prefereix no viatjar amb la seva petita durant la gira que ha de fer. «Jo crec que la nena millor a casa», diu durant la seva entrevista amb Pablo Motos al programa d'Antena 3.

Serà l'antic líder de Ciutadans qui s'ocupi de la menor, encara que la intèrpret estarà pendent des de la distància.

Malú té molta pressió perquè és la primera vegada en molt de temps que accepta una feina que implica tanta responsabilitat. «És la primera gira després de la pandèmia, després de tenir la meva filla, després de la lesió que vaig patir. Normalment acostumo a sentir molta pressió, però aquesta vegada tinc més il·lusió que por», explica.

Albert Rivera coneix l'accident: «Va ser horrorós»

Fa anys que Albert està amb la cantant, així que no l'ha sorprès gens els moments que aquesta ha compartit a El Hormiguero. Malú ha explicat que durant un dels seus concerts va tenir un accident amb un dels seus fans, un succés que ningú coneixia.

«Va ser horrorós, ho vaig passar molt malament. Portava un anell gros al dit i amb un moviment brusc de la coreografia va sortir disparat, va volar. Veig una senyora a la primera fila queixant-se amb les mans a la boca i el pitjor va ser que en treure's les mans li faltava una dent».

Rivera ha aplaudit la naturalitat de la mare de la seva filla, que va fer tot el que va poder per ajudar la seva fan. Per sort, tot va quedar en un ensurt i avui el pot recordar com una anècdota divertida.