Imatge d'Albert Rivera

Albert Rivera, tocat després de l'últim menyspreu de Malú: «Tenia por, molta por»

Albert Rivera s'ha quedat sense paraules amb l'últim comentari que ha publicat Malú

Albert Rivera ha pogut saber a través de l'últim missatge que ha publicat Malú a les seves xarxes socials com es troba la seva filla després de tots els rumors que giren al voltant dels seus pares.

Fa uns quants mesos, els mitjans de comunicació del nostre país van apuntar a una possible separació d'Albert Rivera i la cantant, rumors que es van intensificar durant les vacances d'estiu. Aquesta polèmica no ha afectat la filla de Rivera, cosa que l'expolític ha descobert gràcies a un missatge de la cantant. I és que la nena està bé. De fet, està més feliç que mai.

Albert Rivera
Albert Rivera ha llegit l'última publicació de l'artista | Europa Press

Mentre que l'artista va decidir passar uns quants dies amb la seva filla i la seva família a Cadis, Albert Rivera va romandre totalment desaparegut del focus mediàtic.

Ara, i amb la seva separació en dubte, Albert Rivera ha tingut l'oportunitat de llegir les dures reflexions que Malú ha compartit amb tots els seus seguidors d'Instagram, on ha parlat, entre altres coses, de la seva filla Lucía.

Albert Rivera sap que Malú no s'oblida de la seva filla

Albert Rivera és conscient de com ha estat de complicat aquest 2022 per a la mare de la seva filla petita. I és que, tal com ella mateixa ha assegurat a les seves xarxes socials, aquest any ha estat marcat per la «por».

Aquest diumenge 1 de gener, la cantant ha anat al seu compte d'Instagram per fer un balanç de tot el que ha passat aquests últims 12 mesos.

Primer pla de Malú amb la mirada perduda
L'encara parella d'Albert Rivera s'ha sincerat amb els seus seguidors | Europa Press

«Fa exactament un any tractava d'expressar-vos l'emoció que sentia per tot el que havia de venir. En certa manera, vaig mentir una mica, o més aviat vaig eludir una part… Sentia emoció, sí, però també tenia por, molta por», ha començat escrivint la parella d'Albert Rivera.

Segons ha confessat la mateixa Malú, va sentir por «de tornar a enfrontar-me a un escenari, a no estar preparada, a no sentir-me còmoda allà dalt, por a la meva veu, a la meva capacitat física». En definitiva, tenia por de no estar a l'altura després de mesos allunyada dels escenaris.

Ho va passar tan malament que els dies van passar volant i quan se'n va voler adonar, «ja hi era, es van apagar els llums i vaig sortir». I, encara que van ser moments de molt de dubte, « n'hi va haver prou amb una mil·lèsima de segon per tornar a respirar i a sentir-me plena».

«Només vaig haver de deixar-me portar per treure'm tots aquests temors del meu cap. Tornava al meu lloc, al meu hàbitat, i el meu cos ho sabia, però al meu cap li costava més».

A partir d'aquell moment, l'encara parella d'Albert Rivera ha après a gaudir de «cada viatge i de cada concert, de la meva gent i he après a col·locar les expectatives on han de ser, a les escombraries».

«M'he preocupat per mi, per les meves pors. He après que només tu et pots boicotejar i que no hi ha res més important que viure en pau amb tu mateix perquè tot flueixi», ha assegurat la cantant, posant el focus una vegada més sobre la seva actual situació sentimental.

I és que, malgrat que no hi ha hagut confirmació de cap de les parts, els rumors de separació entre Malú i Albert Rivera continuen sobrevolant sobre els seus caps.

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Albert Rivera ha estat el gran absent de les reflexions de la cantant | Catalunya Diari

A més, ara s'han vist intensificats, ja que l'artista no ha esmentat ni una sola vegada l'expolític. De qui sí que ha parlat, ha estat de la seva filla Lucía i de la resta dels seus éssers estimats:

«Tinc una filla sana i feliç, l'oportunitat d'expressar-me amb la meva música per a tothom que em vulgui escoltar, amics que m'estimen, i que estimo, i una família increïble que resumeixo millor anomenant tribu».

Per acabar, l'encara parella d'Albert Rivera s'ha volgut acomiadar d'aquest 2022 «amb llàgrimes d'emoció per tot el que m'ha ensenyat, per tot el que he viscut i per mostrar-me el veritablement important de la vida».

Així, tot i que comença el 2023 «amb por» i sabent que «encara em queden batalles», ho afrontarà amb «força, amb ganes, amb serenitat i tenint molt clar què em fa feliç».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp