Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos

Terelu Campos no està preparada per la boda que ho canviarà tot

Terelu Campos coneix el vestit de núvia somiat de la seva filla

Terelu Campos ja ha conegut el vestit de boda perfecte per a la seva filla. Alejandra Rubio té actualment 22 anys i ja sap quin serà el vestit de núvia per a un dels dies més especials de la seva vida. La jove s'ha convertit al llarg d'aquests darrers anys en una de les 'influencers' del moment, a causa del seu bon gust al món de la moda.

De segur que el dia de la seva boda lluirà un dels 'looks' més increïbles que hàgim vist abans. La filla de Terelu Campos ens ha sorprès a tots amb el disseny que més li agrada. De fet, ens ha recordat al vestit que va portar la mateixa Eva González al seu dia. La jove no ha tingut cap mena de problema a ensenyar la seva peça perfecta tant a la presentadora com als col·laboradors i espectadors.

Terelu Campos se'n podria anar de cerimònia

Alejandra Rubio ha volgut mostrar de manera pública el vestit que li agradaria portar el dia de la seva boda. Amb 22 anys, la jove ja coneix exactament el disseny que li agradaria lluir el dia del 'sí, vull'. De moment, no se sap quan arribarà a produir-se aquest enllaç, però arribarà, sense cap dubte.

Terelu Campos ha conegut tots els detalls que la seva filla vol que tingui aquesta peça tan especial. Estem segurs que, sigui quin sigui el disseny, la jove brillarà com mai abans. Certament, serà l'esdeveniment més esperat de la temporada. Aquest dia podrem veure totes les Campos unides, des de la seva àvia Maria Teresa fins a part dels col·laboradors de televisió.

Un vestit senzill, de tall recte

La filla de Terelu Campos ha detallat a la perfecció com ha de ser el seu article de roba per a aquest dia tan especial. Asseguda al costat d'Emma García al plató, la 'influencer' ha ensenyat el disseny que li agradaria lluir. La noia ha ensenyat una foto de la peça i ha recordat al de la boda d'Eva González.

«És molt senzill, de tall recte, cenyidet, de tall sirena i amb esquena a l'aire», així ho ha descrit ella mateixa al plató televisiu. Gràcies a la fotografia que s'ha mostrat a través d'un dispositiu mòbil, ens hem pogut fer una idea de com seria aquest vestit. Un article que a simple vista sembla ser molt elegant i amb què estem segurs que Alejandra estaria preciosa.

Telèfon mòbil d'Alejandra Rubio mostrant un vestit de núvia al plató de 'Fiesta'
Alejandra Rubio té clar quin és el seu vestit de núvia ideal. | TELECINCO

Quan serà la boda?

No podem negar que la relació entre la filla de Terelu Campos i la seva parella, Carlos Agüero, sembla que estigui anant vent en popa. Tot i que ha estat una parella força discreta en totes les seves trobades i en els seus frecs, la seva relació  s'ha anat consolidant amb el pas del temps.

Carlos s'ha convertit en un altre membre més de la família i esperem que aviat es diguin 'sí, vull'. Sembla que sí que hi ha previsions de boda, però es desconeix quan serà la data per a aquest enllaç. De moment, encara que sapiguem que ja hi ha unes quantes núvies que passaran per l'altar aquest 2023, ella no sembla estar a la llista.

Precisament va ser a la unió de José María, el fill de Carmen Borrego, quan vam veure Terelu Campos amb les seves filles. Cal recordar que el malson que està vivint actualment Carmen Borrego ha donat lloc a una unió a la família. Tant Terelu Campos com la seva filla no han dubtat ni un segon a donar la cara per la nora de Carmen.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp