Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient.

Ana Rosa Quintana deixa clar que continua sent la preferida a Telecinco

Ana Rosa Quintana sap que ella la prefereix al seu principal oponent

Ana Rosa Quintana és la favorita. Així ho va decidir algú amb qui va compartir programa durant gairebé dues dècades. Va ser al Mediafest Night Fever de Telecinco del passat divendres, 30 de novembre, quan el nom d'Ana Rosa va sonar com a preferit.

Bibiana Fernández era entrevistada sobre la seva extensa trajectòria al món de l'espectacle. Les presentadores Adela González i Nuria Marín van compartir el seu micròfon amb la cantant Soraya perquè també exercís d'entrevistadora. Una de les preguntes que van fer a l'artista era si estava al costat d'Ana Rosa o de Jorge Javier.

Foto d'Ana Rosa Quintana i Bibiana Fernández i Máxim Huerta
Ana Rosa Quintana i Bibiana Fernández, més que companyes, amigues | GTRES

Bibiana, de 68 anys, va començar lloant la tasca del presentador davant de les càmeres. «Això és molt fàcil. M'estimo molt a Jorge Javier, em cau molt bé, em sembla simpàtic i brillant», contestava primer l'actriu.

Ana Rosa i Bibiana, amigues més enllà d'ideologies

I després es va posicionar clarament i sense embuts, «però Ana Rosa és una dona amb qui porto convivint 17 anys. A Ana Rosa Quintana jo me l'estimo, me l'estimo molt. M'alegro molt de formar part del seu equip».

Bibiana Fernández a 'El programa de Ana Rosa'
Bibiana Fernández col·labora a El programa de Ana Rosa  | Telecinco

Fernández ha volgut matisar com, tot i no compartir ideologia, això no ha suposat cap problema. La seva amistat està per sobre d'opinions polítiques, va explicar la convidada que cada matí comenta la crònica social a El programa de Ana Rosa. Tant és així que Bibiana es va convertir, durant la malaltia d'Ana Rosa, en portaveu improvisada i va donar l'última hora als periodistes de l'estat de salut de «la seva cap».

Sembla que Telecinco estigui polaritzada i els treballadors estiguin posicionats en un bàndol o l'altre segons la productora per a la qual treballin. Ana Rosa Quintana pertany a Unicorn Content i Jorge Javier Vázquez a La Fábrica de la Tele. A finals del desembre passat els presentadors es van retrobar, després de mesos en què havien creuat indirectes.

Va ser a El programa de Ana Rosa on Vázquez va acudir a presentar el seu llibre Antes del olvido. Feia temps que Ana Rosa i Jorge Javier no coincidien en un plató. Després de donar-li pas Ana Rosa, ell s'aplaudia a si mateix, mentre deia als seus companys de taula: «no passa res, m'aplaudeixo jo sol».

Ana Rosa va rebre Jorge Javier a plató

La presentadora va explicar que al plató no hi havia públic i va tornar a demanar als seus col·laboradors un aplaudiment, Joaquín Prat va insinuar haver aplaudit. «Jo no», va contestar Ana Rosa Quintana, i va afegir després d'una pausa, «però perquè tenia el llibre a les mans».

Foto de Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana al plató d''El programa de Ana Rosa'
Jorge Javier i Ana Rosa van protagonitzar un tens programa | Telecinco

Un exemple de la tensió existent entre tots dos, edulcorada amb rialles i bromes, però real. En els darrers mesos, després de l'emissió del documental Rocío, contar la verdad para seguir viva, l'enfrontament entre tots dos espais ha estat habitual. Rocío Flores, la filla de Rocío Carrasco en un costat; en un altre, Rocío Carrasco; col·laboradors a favor i en contra de Rocío Carrasco.

Una entrevista curiosa en què «els estira-i-arronsa» van ser els protagonistes. Fins al punt que en un moment de l'entrevista Vázquez va dir: «Escolta no doneu gaire bola al funeral, que vinc a parlar del meu llibre». El presentador es referia que el motiu de la seva visita a Ana Rosa no era altre sinó parlar del seu llibre publicat recentment.

Entre Ana Rosa o Jorge Javier Vázquez, Bibiana Fernández té clar que la seva favorita és Ana Rosa Quintana. Una relació que va molt més enllà del que és professional i que no coneix ideologies. La Bibiana té molt clara la seva aposta, una altra cosa és saber quina seria l'opinió de l'audiència.