Primer pla d'Alberto Caballero

Alberto Caballero, el cap de 'La que se avecina': la seva vida de milionari

Alberto Caballero i la seva discreta vida

Alberto Caballero és el gran geni que hi ha darrere d'algunes de les sèries més importants de la nostra televisió. El productor juntament amb la seva germana, Laura Caballero, són els creadors de les mítiques sèries Aquí no hay quien viva i La que se avecina.

Tots dos fa anys que estan vinculats al món audiovisual. Tant Alberto com Laura van començar a una edat molt primerenca, per això el seu èxit en les seves produccions també s'ha traduït en grans ingressos econòmics.

Alberto sempre ha optat per tenir un perfil mediàtic baix i mantenir la seva vida privada allunyada de la pública. Tanmateix, algunes de les seves parelles han estat i són actrius molt conegudes pel públic.

Alberto Caballero i la seva discreta vida de luxe

A principis del 2000 va arribar a les nostres televisions una de les sèries que més impacte han tingut amb el pas dels anys. Aquí no hay quien viva es va convertir ràpidament en tot un fenomen de masses. La sèrie aconseguia reunir prop de 8 milions d'espectadors davant del televisor.

Aleshores era l'època daurada de la televisió, on les marques es mataven per tenir un lloc dins de la sèrie. Les audiències estratosfèriques que aconseguia la popular producció va convertir tot l'elenc en actors reconeguts per la societat.

No obstant això, sens dubte, qui en va treure benefici van ser els productors i directors de la sèrie. Alberto Caballero, juntament amb la seva germana, eren els dos caps pensants darrere de les trames, direcció i producció de la sèrie. Tanmateix, aquesta no seria l'única producció dels germans que canviaria completament la imatge de la comèdia espanyola.

Després de mudar-se a Telecinco, La que se avecina va anar a poc a poc instaurant-se com la digna successora de la sèrie. De nou, Alberto Caballero va tornar a repetir la fórmula de l'èxit i les audiències creixien al mateix ritme que els zeros del compte bancari.

El diari El Mundo va ser l'encarregat d'assenyalar el 2020 que els germans Caballero s'haurien tornat milionaris amb l'èxit de les seves produccions. N'és una prova la luxosa casa d'Alberto que, de tant en tant, comparteix a través de les xarxes socials.

Miren Ibarguren i Alberto Caballero
Miren Ibarguren i Alberto Caballero fa més de deu anys que estan junts. | GTRES

A les instantànies que comparteix amb la seva dona, Miren Ibarguren, es pot apreciar el luxós xalet que té, on viuen amb les seves tres chihuahes i el seu bebè. Segons ha transcendit a la premsa, el productor intenta portar una vida molt tranquil·la: en una casa d'aquestes característiques, no ha de ser gaire complicat.

L'immoble compta amb paviments de fusta, piscina privada, xemeneia i un ampli i lluminós saló. Aquest és un dels racons favorits del director per seguir construint noves històries i així ho mostra a les seves xarxes: «Escriure a gust. Inventar coses noves. Sense angoixes, sense urgències, sense pesats. No hi ha res com sentir-se creatiu», escrivia el director des del saló de casa seva.

Alberto Caballero i la gran història d'amor amb Miren Ibarguren

La parella fa més de deu anys que està consolidada. Es van conèixer el 2013 i al cap de poc temps l'actriu va passar a formar part de l'elenc de la sèrie, la qual cosa demostra que treballar junts no ha de danyar sempre la parella.

Després de gairebé una dècada junts com a parella, el darrer mes de juliol Miren i Alberto es van convertir en pares del seu primer fill, Rocco. No hi ha dubte que el nen haurà omplert d'amor i il·lusió a la parella.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp