Foto d'Antonio David Flores

Antonio David Flores no amaga la nova foto de Rociíto amb el seu fill

Antonio David Flores ha vist que la imatge ha començat a circular per xarxes socials

Antonio David Flores és conscient que el seu fill, David, fa anys que no té relació amb la mare, Rocío Carrasco. Aquesta l'ha acusat a ell de separar-lo del jove, que aquests dies ha complert 24 anys. El malagueny li ha preparat una festa sorpresa per aquest motiu alhora que ha vist que les fans del seu ex han volgut que ella feliciti el seu fill.

Per aquest motiu, aquests seguidors han compartit en xarxes imatges de tots dos quan ell era molt petit. Imatges que el malagueny no pot amagar encara que vulgui.

Antonio David Flores topa amb la imatge que no li agradaria veure

L'excol·laborador de Sálvame ha viatjat a Màlaga aquests dies amb la seva nòvia, Marta Riesco, per celebrar el 24è aniversari de David. Li ha organitzat una reunió sorpresa amb amics i familiars, en què no han faltat detalls com el pastís corresponent. Pastís en què apareixia plasmat l'aniversari amb ell i les seves germanes.

Captura d'una story de Marta Riesco amb el pastís d'aniversari de David Flores Carrasco.
Antonio David Flores ha organitzat una festa al seu fill on no ha faltat el pastís | Instagram: @marta.riesco

Antonio ha vist que gràcies a aquesta celebració el jove per fi ha pogut conèixer la seva parella actual. I sembla que tot ha anat molt bé entre ells d'acord amb les fotos que la reportera ha compartit a les seves xarxes socials. Fotos per les quals ha rebut moltes crítiques.

És clar, perquè mostrar-se a si mateixa sent besada pel jove ha estat vist com una manera d'atacar Rocío. Sí, de deixar-lo de manifest novament que s'està perdent molts moments al costat del fill.

Davant d'aquesta situació, l'exguardia civil ha vist que les fans incondicionals de la seva exdona han decidit reaccionar. Exactament, una d'elles, @cusa83, ha penjat una imatge de Carrasco besant el jove quan era un nadó per deixar clar el que ella estima al seu fill. I juntament amb aquesta instantània ha escrit: «Felicitats, el meu nen gran, David Flores».

«De part de totes les persones que volem i donem suport a la teva mare. Vull que sàpigues que l'única persona en aquest món que t'estima de debò és la teva mare».

Publicació aquesta que ha generat un enorme enrenou. Els qui donen suport a Rocío han aplaudit la iniciativa i l'han recolzat amb missatges com «Espero que algun dia deixin de menjar-te el cap. Així podràs recuperar el temps perdut que no vas estar amb la teva mare».

Tot i això, també han sorgit nombroses veus que han criticat aquesta felicitació. Ho han fet amb comentaris com «També parleu per ella? Ella no mou un dit», «Aquest missatge a què ve? Que ho digui la mare. No he vist res més patètic que una defensora de la mala mare i abandona fills».

Antonio David Flores no es queda de braços plegats

El pare de David Flores possiblement estigui 'gaudint' de la controvèrsia generada, perquè deixa clar que no tothom creu el testimoni de Rocío. I davant seu ell ha optat per tornar a reiterar que està al costat del seu fill i el que l'estima.

Antonio David Flores a un 'photocall' amb el fons blau
Antonio David Flores ha 'contraatacat' els fans de la seva ex amb una altra fotografia | GTRES

En concret, el que ha fet ha estat pujar al seu Instagram una fotografia on apareix abraçat el noi. Aquesta l'ha acompanyat del text següent: « 24 anys. 24 anys pensant que ets el millor que m'ha passat a la meva vida».

«Tant de bo al món hi hagués més persones com tu. Gràcies per demostrar-me el teu amor cada dia. Mai et deixaré anar de la mà, feliç vida fill meu».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp