Pla mitjà d'Alberto Chicote.

Alberto Chicote anuncia que la seva vida canviarà per sempre: «Ho tinc al cap»

Alberto Chicote per fi posarà el colofó d'or després de 20 anys

Alberto Chicote serà, un any més, l'encarregat d'acomiadar el 2021 fent les Campanades de Cap d'Any a Antena 3. El xef dirà adéu a un any ple de reptes professionals complerts i donarà la benvinguda a un 2022 ple de nous projectes.

Precisament un es complirà d'aquí a una mica. Un projecte personal que ha anat ajornant durant anys i que, per fi, posarà el colofó d'or després de 20 anys.

Ha estat el mateix Chicote el que anunciava la feliç notícia al programa Fuera del mapa, l'espai d'entrevistes que presenta a la Sexta.

Alberto Chicote anuncia el gran canvi de la seva vida

Roberto Leal va ser un dels convidats a l'últim programa d'Alberto Chicote. Al costat del sevillà, el xef ha parlat sobre diversos temes fins a arribar a l'opinió sobre el matrimoni.

Leal va recordar que s'havia casat fins a tres vegades amb la seva dona, Sara Rubio, i es va interessar per la vida sentimental de Chicote. «Tu quantes vegades t'has casat?», va voler saber el presentador de Pasapalabra .

El xef fa més de dues dècades que és al costat d'Inma Núñez, però no han arribat a passar per l'altar. Cosa que Chicote va confessar estar pensant. «Em vaig casar una vegada, ara no sé gaire què fer», va reconèixer el cuiner.

Davant la pregunta de Roberto Leal sobre si s'ho planteja, Alberto va ser sincer i va sorprendre donant una exclusiva. «Sí, sí que m'ho plantejo, m'estic sorprenent a mi mateix dient això, però sí, ho tinc al cap i no trigarem gaire», explicava.

Alberto Chicote i Inma Núñez.
Alberto Chicote confessa que es casarà amb Inma Núñez. | GTRES
 

Pel que sembla, Alberto Chicote està decidit a fer el pas i contraure matrimoni amb Inma més aviat del que s'imaginava. Se sent preparat per donar el sí vull, encara que «encara no hi ha data».

És una qüestió sobre la qual la parella ja havia parlat. «En el moment en què diguem 'som-hi', doncs ho farem, però pensem que ho hauríem de dir a la família», ha confessat el xef. A més, està segur que «als meus pares els farà il·lusió i a la seva mare també».

Tot i això, la família podria haver-se assabentat abans per la televisió que pels mateixos protagonistes. «T'ho estic explicant a tu i no els hi hem explicat», va revelar entre rialles. Per sort, en ser un programa gravat, Inma i Alberto van poder donar la feliç notícia tal com tenien pensat.

«Inma i jo vam organitzar un dinar a casa perquè no se n'assabentessin quan s'emetés el programa», va explicar a les xarxes socials.

Alberto Chicote i la seva relació de 20 anys amb Inma Núñez

Alberto Chicote prepara amb il·lusió el que serà el seu segon casament. Sempre gelós de la seva vida privada, de la seva primera dona només se sap que fou una separació amistosa, però també dolorosa.

Poques relacions se li han conegut fins arribar a conèixer Inma Núñez, la dona que li va tornar el somriure. Tot i treballar junts i compartir les 24 hores, Alberto Chicote no pot evitar trobar-la a faltar quan se separen.

«Sóc molt feliç amb Inma, la meva dona, sempre hem treballat junts 24 hores al dia i, quan no estic amb ella, la trobo a faltar», confessava. Chicote segueix tan enamorat de la seva dona com el primer dia, encara que la feina ha canviat molt la seva vida.

Albert Chicote en una gala.
Alberto Chicote està molt enamorat de la seva dona. | GTRES
 

«Fem moltes menys coses de les que fèiem abans perquè viatjant molt tot canvia», explicava. A més, reconeix que la fama també hi ha contribuït perquè «hi ha vegades que potser no fas coses que abans podies fer».

Alberto Chicote no ha tingut fills amb Inma «perquè no he tingut temps», però sent els de la seva noia com a seus. «Ella té dos fills i un nét, aleshores què més puc demanar», explicava orgullós de la família que té.