Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del cuiner Alberto Chicote

Alberto Chicote confirma el secret dels fills de la seva dona, Inma

El mediàtic xef es defineix com un avi sense fills

Alberto Chicote ha concedit una entrevista a 'El Mundo' en què ha revelat una informació sorprenent. A més de parlar de cuina i de la nova temporada de 'Pesadilla en la cocina', el xef ha explicat coses sobre la seva vida personal.

Després de tota una vida dedicada als fogons, Chicote va saltar a la fama gràcies a l'adaptació espanyola d'aquest programa britànic. La versió original, 'Ramsay's Kitchen Nightmares', està protagonitzada pel polèmic Gordon Ramsay.

Fins ara, se sabia molt poc sobre la intimitat del madrileny. Ara, immers en el rodatge de la vuitena temporada de 'Pesadilla en la cocina', no ha volgut perdre l'oportunitat de parlar una mica més sobre ell i els projectes que té.

Captura de 'Pesadilla en la cocina'
Chicote parlant amb una cuinera a 'Pesadilla en la cocina' | La Sexta

 

Quina relació té Chicote amb els fills de la seva parella?

Als 52 anys, Chicote té una relació sentimental amb Inma Núñez. Es van conèixer treballant, i el que al principi només era admiració professional molt aviat va passar a ser alguna cosa més.

Alberto Chicote i Inma Núñez.
Inma Núñez i Alberto Chicote són parella des de fa molts anys | GTRES

El xef confessa que no ha tingut fills simplement perquè «no he tingut temps». Això, però, no ha estat un impediment per a exercir de pare i, fins i tot, d'avi. «No tinc fills, però sí un net», diu fent broma.

I és que la seva parella té dos fills d'una relació anterior, amb qui Chicote té molt bona relació. El cuiner no ha dubtat a dir que ells, juntament amb la seva dona, els seus pares i el seu germà, són els únics que tenen permís per cantar-li les quaranta.

Aquesta situació personal és semblant a la que viu Pablo Motos, company seu d'Atresmedia, amb les filles de la seva dona.

Els nous plans de Chicote

Com dèiem, Chicote fa un mes i mig que està gravant la vuitena temporada de 'Pesadilla en la cocina'. El xef viatja per tota la geografia espanyola per ajudar a salvar negocis d'hostaleria que estan en decadència. És una feina que fa de dilluns a divendres.

«És una manera de donar una segona oportunitat a algú que, altrament, no tindria», comenta Chicote. Així mateix, també confessa que és una feina dura i cansada, però també molt gratificant.

«Hi ha formats molt més agradables en què no has de dir a la gent el que no vol escoltar», diu el xef.

Tot i així, sembla que Chicote torna amb l'energia renovada per a aquesta nova temporada del programa, que encara no té data d'estrena. «Tornar sempre fa il·lusió», diu Chicote. Recordem que, a causa de la pandèmia, ha estat dos anys sense poder fer el programa.

Tornar a la petita pantalla, però, no és l'únic que té entre mans. El xef aviat obrirà un nou restaurant a la capital.

«A Madrid hi ha molts llocs on anar. Que t'escullin a tu és gairebé un miracle», explica il·lusionat.

Alberto Chicote somrient
Chicote està molt emocionat amb l'obertura del nou restaurant | GTRES

El restaurant es diu Omeraki i és un projecte que està construint amb la seva parella, Inma, que és cap de sala. I Chicote no s'ha tallat a l'hora de parlar de la situació professional que viuen.

«Hem escollit un moment fotut per a muntar-lo», expressa resignat. Sens dubte, la covid i les restriccions sanitàries han estat un cop dur per a l'hostaleria del país.

«Però arribats a aquest punt, cal arrencar el projecte, creuar els dits, treballar com cabrons, com hem fet tota la vida, i confiar que serem capaços d'arribar al públic», sentencia Chicote.