Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez plorant

El 13 de juny, el dia en què la vida de Jorge Javier Vázquez pot fer un gir

Jorge Javier Vázquez té aquesta data marcada en vermell

Jorge Javier Vázquez se n'ha assabentat fa unes hores, a través de Chayo Mohedano, d'una notícia que no el deixa dormir. I és que els responsables de 'La Fábrica de la Tele' s'asseuran a la banqueta del jutjat el proper 13 de juny. Ho faran a causa de la famosa 'Operación Sálvame' que ha posat contra les cordes els seus caps.

Jorge Javier Vázquez és conscient que aquest és un cas judicial que investiga treballadors i responsables d'aquesta productora. Així, se'ls acusa d'un presumpte delicte de descobriment i de revelació de secrets sobre desenes de famosos.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
Jorge Javier Vázquez sap que la fi de 'Sálvame' pot estar molt a prop  | Mediaset

Jorge Javier Vázquez s'ha quedat sense paraules en veure com una de les seves enemigues més grans a la televisió feia pública la notícia que mai voldria conèixer. La productora, on fa 13 anys que treballa el comunicador català, passa les seves hores més baixes. I després d'aquest nou cop pel suposat escàndol d'alguns dels famosos més mediàtics del país, no aixeca cap.

Jorge Javier Vázquez, atemorit després del missatge de Chayo Mohedano

«Notícia: Ja tenim data per al judici penal. A tots els mitjans de comunicació els informo que el 13 de juny estaran assegudes a la banqueta les productores imputades per un delicte de revelació de secrets», revelava la filla de Rosa Benito aquest dilluns a Twitter.

Rosario Mohedano posant a càmera
Chayo Mohedano revela el dia que pot començar el final de 'Sálvame' | GTRES

La filla de Rosa i Amador també posa l'atenció en altres productores, que és possible que també treballin per a la cadena. Tot i així, en un altre missatge deixa clar que en aquest cas no hi està implicada la productora en què treballa la seva mare, 'Unicorn Content', productora a càrrec dels programes 'Ya son las ocho' i 'Ya es mediodía'.

Un dels més grans implicats en aquesta trama seria el paparazzi Gustavo González per passar, suposadament, certes informacions al programa en què col·labora per crear contingut. Jorge Javier Vázquez sap que aquest assumpte pot acabar molt malament pel seu programa.

La il·legalitat versaria en la manera d'aconseguir la informació i sobre què tracta. Ho faria presumptament amb l'ajuda d'un amic, l'agent de policia Ángel Jesús Fernández Hita. Així, aquest podria accedir a centenars de documents restringits a funcionaris en l'exercici de les seves responsabilitats.

Més de 140 famosos afectats per aquest suposat escàndol

El digital 'Informalia' ja va avançar en el seu moment que entre els famosos presumptament investigats hi havia noms de pes  com per exemple: Ana Obregón o el genet olímpic Luis Astolfi, ex de la infanta Elena.

Ivonne Reyes, Norma Duval, Colate, Álvaro Muñoz Escassi i Maria José Campanario són altres dels famosos afectats. Luis Miguel Rodríguez, ex d'Àgatha Ruiz de la Prada i Carmen Martínez Bordiú, Isabel Pantoja, Kiko Rivera, Rocío Carrasco i Fidel Albiac, també haurien estat investigats.

Imatge de Rocío Carrasco i Fidel Albiac dins del cotxe
Rocío Carrasco i Fidel Albiac, dos dels 140 famosos afectats   | GTRES

El passat 26 de març, la productora 'La Fábrica de la Tele' va negar de manera clara en un comunicat qualsevol implicació en el cas. Així, es va revelar que la investigació es troba en «fase preliminar». I ara sabem que, en tan sols un mes i mig, el judici començarà a celebrar-se i veurem com es va desenvolupant amb el pas dels dies.

La filla de Rosa Benito és la famosa que més ha posat interès en aquest cas, sempre a través de les xarxes socials. La disputa entre la cantant i el programa de Telecinco és notòria des de fa temps, i en aquests darrers mesos ha empitjorat.

Tal és l'animadversió que sent Chayo per aquest programa que no pensa trepitjar la cadena mentre 'La Fábrica de la Tele' segueixi treballant per a ells. Malgrat tot, la seva mare sí que treballa a Telecinco, cosa que no sembla gaire lògica després de la ferma decisió de Chayo.