Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carla Barber.

Carla Barber ja és mare i hi ha sorpresa amb el nom del bebè

Carla Barber ha tingut el seu primer fill

Carla Barber, l'exparella de Diego Matamoros, acaba de viure un dels moments més feliços de la seva vida. Finalment, ha donat a llum el seu primer fill, després d'haver viscut uns dies preocupada per un virus que patia. Així mateix, s'ha conegut una dada força important: com es diu el bebè.

Pel que sembla, la doctora de cirurgia estètica ha donat a llum mitjançant un part programat. I en tot moment ha estat acompanyada de la seva parella, l'empresari francès anomenat Joseph.

Imatge de Carla Barber amb la seva parella.
Carla Barber i el seu xicot | GTRES

Carla Barber ja és mare

L'exnora de Kiko Matamoros ha vist que el seu embaràs ha despertat molta curiositat. I és que la notícia va ser inesperada perquè feia poc que havia trencat amb Diego. Per això, tothom es va sorprendre en conèixer que tindria un fill, com aquesta nova relació de què gairebé no parlava.

Els seguidors de la doctora han estat pendents en tot moment de l'embaràs, de la qual ella no ha deixat de parlar a les xarxes. Però el que no ha fet encara és dir els seus fans que ja és mare. Una notícia que ha estat donada en exclusiva per Vanitatis.

Aquest mitjà ha explicat que va ser ahir dilluns quan la jove va parir en un hospital madrileny. Exactament, ha dit que va donar llum mitjançant un part programat. Per aquest motiu, la premsa ha pogut fotografiar a la parella arribant tranquil·lament al centre sanitari.

Primer pla de Carla Barber en un photocall
Carla Barber ha tingut un part programat | GTRES

Al voltant de les 11.30 h tots dos van aparèixer a la clínica al costat d'alguns familiars. Tots semblaven feliços per l'arribada del nou membre a la família i Joseph era l'encarregat de cuidar en tot moment Barber. Així, entre altres coses, era qui portava les maletes amb la roba i els articles de neteja de la seva noia, d'ell i, per descomptat, del bebè.

De la mateixa manera, Vanitatis ha explicat que el part va durar unes dues hores aproximadament. I també que, tant Barber com el petit, es troben en perfecte estat.

Imatge de Carla Barber amb la seva parella.
El xicot de Carla, Joseph, ha estat en tot moment amb ella | Instagram: @dr.carlabarber

Carla Barber revela per fi el nom del seu petit

L'exconcursant de Supervivientes ha compartit en tot moment a les seves xarxes socials el seu embaràs. El que no els ha revelat en cap moment és el nom que havien triat per al nadó, que ha estat un nen. Tant és així que s'hi ha referit en tot moment com a «Little B».

Tanmateix, Vanitatis sembla tenir una font fiable que li ha revelat com s'anomenarà. I la veritat és que ha sorprès l'elecció. El nen es diu Bastian.

Aquest és un nom d'origen grec i vol dir «el que és admirat». S'estableix que pertany a homes que són líders, fidels, molt respectuosos i defensen la justícia i la lleialtat.

Imatge de Carla Barber.
Segons Vanitatis, el fill de Carla s'anomena Bastian | Instagram: @dr.carlabarber

Actualment, sembla que Bastian és molt habitual tant a França com a Alemanya i això explicaria l'elecció. D'una banda, podria ser que el pare hagués escollit aquest nom pel seu origen francès, perquè li agrada o simplement perquè algun familiar es diu així. D'altra banda, podria haver estat elecció de Carla, ja que va estar estudiant a terres germanes.

Fins ara, la metgessa no ha comunicat la bona notícia a les seves xarxes socials, però segur que ho farà molt aviat. De la mateixa manera que ha compartit al llarg dels mesos la seva felicitat pel seu embaràs, ara voldrà exposar com se sent en aquesta nova etapa de la seva vida.

Georgina Rodríguez manda mensaje importante en el Día de la Madre tras perder a su hijo