Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Rocío Carrasco amb els seus fills Rocío Flores i David Flores Carrasco

Rociíto confessa als seus fills David Flores i Rocío la veritat

David Flores Carrasco i la seva germana, atents a les explicacions de Rociíto sobre la trucada de la setmana

David Flores Carrasco ja sap què va passar realment entre la seva mare, Rociíto, i la seva madrastra, Marta Riesco, a la famosa trucada en què suposadament van contactar.

El jove segueix pendent del que passa a la seva família. En aquest cas, allò que acabi sabent-se respecte a la trucada és molt important per a ell per diversos motius. David podrà comprovar si la mare diu o no la veritat en aquest cas.

Això pot donar-li moltes pistes sobre la sinceritat de la seva progenitora ja que David Flores Carrasco té interposada una demanda contra ella i aviat s'hauran de veure les cares als tribunals.

D'altra banda, David també pot treure conclusions sobre Marta, l'actual parella del seu pare. Si realment ha mentit en el que va passar entre Rociíto i ella, el jove ja sap de qui no es pot refiar, si arriba el dia que la conegui.

Sigui com sigui, David Flores Carrasco (també la seva germana, que haurà de respondre sobre la qüestió quan torni a la televisió) necessiten aclarir què va passar en realitat i qui va trucar a qui.

La trucada que ha deixat sense paraules David Flores Carrasco

David Flores Carrasco s'està fent, de la mateixa manera que la resta de país, una composició de la situació per sortir de dubtes.

La teoria de Marta és que Luis Pliego, director de Lecturas, la truca, posa l'altaveu i ella parla amb Rociíto. Aquesta última la vol conèixer i la reportera s'hi nega. Després, sempre segons ella, Plec deriva el tema cap al concert que s'està organitzant per homenatjar Rocío Jurado.

Marta sosté que va parlar amb Rociíto i que la mare de David Flores Carrasco volia quedar amb ella i conèixer-la.

Rocío ha donat la seva versió de la mà de la periodista Gema López.

Primer pla de David Flores Carrasco amb mascareta.
David Flores Carrasco sempre pendent de la seva família | GTRES

Rociíto i Fidel parlen amb Plec del concert, en el qual un dels temes musicals és Yo tengo miedo.

La seva intèrpret, Anabel Dueñas, que també era a la reunió, proposa jocosament que Marta digui després «No tengas miedo», títol del seu single.

Plec s'aixeca de la taula i truca a la Marta. Com que Riesco s'hauria posat nerviosa, després li envia el famós missatge en què demana disculpes per si s'ha sentit incòmoda per la trucada.

La mare de David sosté que mai no va parlar amb Marta. És més, aquest dimarts 3 de maig a la tarda, vol ratificar la seva versió acudint personalment a 'Sálvame' i explicant-ho ella mateixa.

David Flores Carrasco, no obstant, tem el pitjor. Marta assegura que té proves que Rociíto i ella van parlar i que les farà públiques. Si això passa, David veurà com la seva mare ha mentit, cosa que pot contribuir a augmentar, si és possible, l'allunyament de la seva progenitora.

David Flores Carrasco té altres maldecaps

David encara es recupera de les incendiàries declaracions que va donar la seva madrastra, Olga Moreno, en una altra revista dimecres passat. Demà hi pot haver segon lliurament d'aquesta entrevista, de manera que la trucada podria passar aviat a un segon pla.

Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco
David Flores Carrasco i Rocío Flores, quina versió sobre la trucada creuran | GTRES

Mentrestant, David intenta seguir amb la seva vida esquivant els vendavals familiars que no cessen. La vida de Flores Carrasco és força tranquil·la. Escola, temps en família, sense veure gaire la televisió i jocs i activitats per distreure's de tant enrenou mediàtic.

De moment, Antonio David Flores no ha dit res sobre això, malgrat estar informat de la trucada des del primer moment.

Marta, malgrat que en aquell moment no estava amb ell, li va trucar ràpidament per explicar-li el que havia passat i decidir conjuntament què fer.

Deu dies després, la reportera ho ha explicat públicament, obrint l'enèsima caixa de trons. Paciència, David Flores Carrasco, que la discreció no és un punt fort de la teva família.