Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Fidel Albiac confirma els nous rumors sobre Rocío Carrasco

Fidel Albiac no va poder amagar la decisió final de la seva dona

Fidel Albiac no va donar crèdit al qual va escoltar aquest dilluns durant l'emissió de 'Sálvame'. I és que dimarts a la tarda, Rociíto tornaria a seure al plató del programa de Telecinco per desmentir la versió de Marta Riesco sobre la suposada conversa que van mantenir totes dues el passat 21 d'abril.

Aquesta polèmica va començar el passat divendres 29 d'abril quan Marta Riesco llançava una suposada 'bomba' a 'Ya son las ocho'. La reportera afirmava que havia parlat telefònicament amb la dona de Fidel Albiac. I assegurava que l'ex d'Antonio David li havia proposat formar part de l'homenatge a la seva mare morta en 2006, Rocío Jurado.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac va acompanyar Rocío Carrasco a les instal·lacions de Telecinco | GTRES

A partir d'aquí, un dels protagonistes d'aquesta història, el director de 'Lecturas', Luis Pliego, va desmentir la informació de la reportera de Telecinco. El cas és que Pliego va estar aquell dia amb Rociíto i Fidel Albiac menjant en un restaurant.

Fidel Albiac, descol·locat després del revelat per Marta Riesco

Malgrat tot, Riesco seguia intentant demostrar mitjançant uns 'whatsapps' en què va parlar de l'assumpte amb Pliego, que aquesta trucada s'havia produït. Però, per si no n'hi hagués prou, la reportera va afirmar que el seu objectiu era posar-la en contra d'Antonio David. Recordem que tot va passar durant aquells dies que la parella no tenia relació per la famosa història de l'aniversari de Riesco.

Primer pla de Fidel Albiac tocant-se la barbeta
Fidel Albiac sabia que la seva dona es jugava molt aquest dimarts | GTRES

Després d'un cap de setmana molt mogut amb relació a aquest assumpte, 'Sálvame' carregava durament contra la reportera, i més concretament Jorge Javier Vázquez.

El presentador de Telecinco amenaçava Marta Riesco d'explicar la realitat d'aquesta història, cosa que faria molt de mal a la periodista. I, a més a més, li trauria tot el crèdit com a professional del periodisme.

Rociíto diu prou i respon a Marta Riesco

En un moment donat, Gema López va pujar al mític 'pulpillo' de 'Sálvame' per intentar avançar en el tema i donar una autèntica bomba. El seu objectiu era anunciar als espectadors que aquest dimarts Rociíto s'asseuria al plató de Telecinco. I ho faria per aclarir amb tot luxe de detall el que va passar amb Marta Riesco aquell 21 d'abril.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Marta Riesco
Rocío Carrasco i Marta Riesco, enfrontades per un tema espinós | Catalunya Diari

Gema López va ser l'encarregada de fer una crida a l'audiència del programa de 'La Fábrica de la Tele' per a aquest 2 de maig a les 16.00. «Aquesta història l'explicarà Rocío Carrasco, que s'asseurà aquí demà», sentenciava davant la sorpresa de la resta de col·laboradors.

«El titular que podem donar és que Rocío Carrasco mai truca ni parla amb Marta Riesco. I dos, Rocío Carrasco mai li ofereix feina a Marta Riesco», incidia la periodista.

Rociíto va donar totes les explicacions a 'Sálvame'

Segons va explicar la col·laboradora, el que Rocío Carrasco explicaria detalladament és l'escena en què succeeix l'embolic ideat per la reportera. Reconeix que sí que van parlar el tema que cantés 'No tengas miedo' al concert homenatge a Rocío Jurado. Però tot formava part d'una broma entre ella i el director de 'Lecturas'.

Alhora, aquesta situació arribava després que el mateix Luis Pliego contactés amb el programa on treballa la reportera per negar les seves paraules. A més, l'entorn de Rociíto també afirma que és mentida, i mentrestant Riesco només mostra aquests 'whatsapps'. Els quals, per cert, podrien estar manipulats, ja que el cognom de Pliego està mal escrit en aquestes captures.