Chicote revela el seu pitjor moment a ‘El Hormiguero’: «Vam estar a punt de morir»

El cuiner professional ha explicat detalls de la seva vida a 'El Hormiguero'

‘El Hormiguero’ ha tancat la setmana amb la visita d'Alberto Chicote per a presentar el seu nou lliuro 'Cuina de Resistencia. Las mejores recetas para no desperdiciar nada', una obra que va escriure arran de les receptes que compartia en les seves xarxes socials durant la quarantena.

No obstant això, la promoció del seu nou projecte no ha estat el que més va cridar l'atenció dels espectadors del programa d'Antena 3. A més de fer cuinar a Pablo Motos, Alberto Chicote ha confessat alguns detalls de la seva vida privada en la seva visita a 'El Hormiguero’.

El xef ha confessat que havia conquistat a la seva dona a base de rosquetes i galetes quan treballaven junts i després ha relatat un dels seus pitjors moments. 

«Ens va faltar poc per a morir»


Pablo Motos és un gran apassionat de la xocolata i no va voler desaprofitar la visita del cuiner per a destacar la seva enveja per la forma en la qual ell havia crescut.  «Ha hagut un moment en el qual t'he tingut enveja, perquè he llegit que el teu pare treballava en una fàbrica de xocolata. Em poso a tremolar només de dir-ho», ha reconegut el presentador de l'espai d'Antena 3.

Tant hauria desitjat que algun dels seus progenitors formés part de l'equip laboral d'una empresa que fabriqués aquest aliment que fins i tot ha assenyalat que d'haver estat així «hauria mort als 9 anys».  Una confessió després de la qual Alberto Chicote no ha pogut evitar explicar un dels pitjors moments que va viure al costat del seu germà a la fàbrica en la qual treballava el seu pare. «A nosaltres ens va faltar poc per a morir en una ocasió», li ha revelat Alberto Chicote a Pablo Motos a l'espai d'Antena 3.

[instagram]*CHfe7i_*lFO4[/*instagram]

El xef ha explicat que el seu progenitor treballava en una «fàbrica de xocolata en pols, del qual es dilueix» i que «els propietaris de la marca» tenien una altra factoria en la qual fabricaven xocolata en pastilles. 

 

«Un dissabte vam anar a visitar la fàbrica», ha continuat narrant Alberto Chicote. «Jo tindria 12 anys i el meu germà dos menys, 9, i descobrim una habitació on hi havia un munt de saques amb la xocolata que s'havia trencat de les tauletes».  «Hi havia centenars de quilos. T'imagines a un parell de xavals en una habitació plena de xocolata sense que ho sàpiga el seu pare. Ell no es va assabentar de res i ens vam posar fins al cul», ha assegurat el xef. 

La mare d'Alberto Chicote els tenia a ell i al seu germà el menjar preparat, però ells es van negar a menjar al·legant que els feia mal el budell. «Ens van preguntar si havíem menjat alguna cosa, però ho negàvem. No podíem reconèixer que ens havíem escapat», ha destacat el cuiner.

Encara que van tractar d'ocultar que havien estat menjant xocolata sense parar, finalment la veritat va sortir a la llum. «El metge va venir a casa a les poques hores i li va dir a la meva mare que el rar és que haguéssim pogut menjar, perquè el que ens passava era que ens havíem posat a rebentar de tanta xocolata». 

El nou llibre de Chicote
 

Alberto Chicote també ha explicat com va néixer el nou llibre que ha anat a presentar a ‘El Hormiguero’. «Em fa molta il·lusió perquè no va sorgir com a tal, la idea va venir sola durant el confinament. Comptava en xarxes el que feia i la gent em demanava més». 

«Com ja tenia tot el material publicat, vaig pensar a reordenar-lo i en tres mesos ho vaig reescriure tot. Després em vaig adonar també que cada recepta m'evocava una persona o un record i el vaig relacionar». 

Així mateix, ha destacat que amb ell no sols volia ajudar a «molta gent que no té molts coneixements culinaris per a cuinar a casa», sinó que també ha volgut donar-li un toc benèfic i tots els diners que guanyi seran destinats a la fundació World Centren Kitchen del cuiner José Andrés. 


Comentaris

envia el comentari