Les seves cares ho diuen tot: la infelicitat de Rocío i David Flores en l'aniversari del seu pare

El conflicte familiar està passant factura als dos germans

Encara que intentin mostrar-se forts, queda clar que el conflicte entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha afectat de ple als seus fills, els qui ja no poden suportar tanta pressió.

Així, i tot i que han manifestat el seu total suport al seu pare, sembla ser que el testimoniatge de Rociíto ha aconseguit despertar alguna cosa dins de Rocío i David Flores, els quals fins al moment havien cregut rigorosament la versió que els comptava el seu pare.

Rocío Flores i la seva mare, més a prop que mai

No obstant això, després d'escoltar de boca de la seva mare l'infern pel qual ha estat passant, pot ser que alguna cosa s'hagi despertat dins d'ells, i aquest anhelat dia de la reconciliació estigui més prop del que pensem. Quan? De moment no sembla que sigui pròximament, ja que tal com la mateixa Rociíto assegurava en la seva entrevista, necessitava més temps per a sanar les seves ferides i sentir-se prou fort com per a enfrontar a la seva filla.

Sobretot, després del dolorós passat que ambdues comparteixen, i és que Rocío Flores va arribar a deixar inconscient a la seva mare després de propinar-li una pallissa l’any 2012, alguna cosa que no és fàcil d'oblidar ni de perdonar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Això sí, Carrasco assegura que continua estimats els seus fills i que encara no ha perdut l'esperança. I, la veritat és que hem pogut veure els estralls del documental en el moment més inesperat, ja que el que hauria d'haver estat un dia feliç i de celebració, el dia que Antonio David compleix 46 anys, s'ha convertit en una jornada molt complicadas en el qual els rostres de Rocío i David Flores semblen parlar per si sols.

En una de les imatges que Rocío Flores ha compartit en el seu Instagram per a felicitar el seu pare sota el títol de «Per molts anys i feliç vida, t'estimem cap», sembla que les aparences enganyen bastant.

I, encara que el que fos col·laborador de ‘Sálvame’ ha intentat presumir de família unida i felicitat al costat dels seus tres fills, ja que en la imatge que ha pujat Ro pot veure's com apareix al costat del seu germà David i la petita Lola, qui apareix en braços del seu pare, les cares de tots dos germans són un veritable poema. 

La comentada fotografia d’Antonio David i els seus fills

La serietat de David i Rocío és més que patent, mentre que Antonio David esbossa un tímid somriure volent ocultar els problemes que li assolen des que las eva ex tornés a la televisió per la porta gran i manifestant que 'ja no li té por'.

Per part seva, el que fos gendre de Rocío Jurado ha volgut agrair les felicitacions i mostres d'afecte, amb la mateixa foto que ha pujat la seva filla. «46 anys que no són pocs.... alguns em pregunten d'on trec les forces, doncs d'ells. Gràcies a tots per les vostres felicitacions».

Aquest pot ser que sigui un dels aniversaris més amargs de l'exguàrdia civil, ja que a aquest sofriment causat pel gran renou mediàtic generat, se suma la tristesa de no poder comptar amb la seva dona, Olga Moreno, al seu costat, ja que la dissenyadora es troba concursant a ‘Supervivientes’.

Això sí, no s'ha oblidat de felicitar el seu marit, alguna cosa que també ha generat bastant polèmica. I és que, pel que sembla, Rocío Flores ha preferit passar per alt aquest gest d'afecte d'Olga cap al seu pare. «Si et dic la veritat, no ho he vist. Ho veuré avui», reconeixia la jove. Encara que, això sí, no dubtava a tenir en picada d'ullet amb la dona del seu pare mitjançant una bossa personalitzada amb la seva foto, del qual presumia fa poc. 

El mateix detall amb el qual ha volgut rendir homenatge a la seva àvia, Rocío Jurado, ja que de la mateixa botiga també lluïa orgullosa una jaqueta vaquera que portava impresa a l'esquena una preciosa imatge de 'la més gran'. 


Comentaris

envia el comentari