La prestigiosa feina que té Fidel Albiac, el marit silenciós de Rocío Carrasco

El sevillà porta 20 anys a l'ombra de la filla de Rocío Jurado

Fidel Albiac porta 20 anys protagonitzant titulars de la premsa del cor malgrat els seus intents de romandre en un segon pla mediàtic. La seva relació amb Rocío Carrasco l'ha convertit en un personatge cèlebre i odiat a parts iguals, convertint-se en el blanc de les crítiques dels detractors de la seva dona, que l'han acusat de ser la 'mà de negra' que ha 'abduït' Rociíto i l'ha apartat de la seva família, inclosos els seus fills. Una teoria que a dia d'avui, malgrat tot allò que s'ha explicat en el documental, segueixen defensant reconeguts tertulians o periodistes com és el cas de Karmele Marchante.

«Sé que ella és submisa. Quan dic submisa em refereixo al fet que Rocío Carrasco és una nena que s'ha criat sola i sempre li ha faltat tant la figura de el pare com de la mare. D'aquí això de submisa. Primer ho va ser amb Antonio David Flores i ara amb Fidel Albiac», ha assegurat la periodista catalana recentment en una entrevista a 'ENBlau'.

Fidel Albiac, el sevillà a l'ombra de Rocío Carrasco que porta 20 anys al seu costat

Al llarg de tots aquests anys, Fidel Albiac ha estat vist com un ésser fred, interessat i manipulador. Per no dir que també ha estat falsament acusat de consumir drogues, maltractar físicament la seva dona i controlar tota l'herència de Rocío Jurado. Tot, mites i acusacions que Rocío Carrasco s'ha entestat a desmentir durant molts anys en els tribunals i ara també en el seu documental, on ha relatat alguns dels episodis que ha hagut de viure la seva actual parella per culpa del seu exmarit, Antonio David.

«Ha exercit maltractament amb els meus fills, amb la persona que està amb mi, amb la meva mare, la meva família... amb qualsevol persona que estigui al meu costat. Amb Fidel no ha pogut, però és una altra forma de maltractament», reivindicava Rociíto en l'entrevista, deixant molt clar que el sevillà ha estat maltractat a nivell mediàtic per romandre al seu costat. Rocío Carrasco només té bones paraules per a un home a qui ha qualificat com el seu «salvador» i el seu màxim suport en aquests anys tan complicats. Una opinió que també tenen sobre ell les persones que el coneixen i el descriuen com un home atent, encantador i simpàtic.

Alba Carrillo, íntima amiga de Rocío Carrasco, destaca la seva part més divertida assegurant que és un «catxondo mental», mentre que Kiko Matamoros recorda la seva bondat quan va intervenir de manera voluntària perquè el col·laborador acostés postures amb dues de les seves filles. «Sempre li agrairé les paraules que va tenir amb les meves filles», va declarar.

Fidel Albiac té 48 anys, és natural de Sevilla i advocat de professió

Fidel Albiac va néixer fa 48 anys en un barri humil de Sevilla, i és el fill únic d'una infermera de professió. Segons recull una notícia publicada a la pròpia web de Telecinco, el sevillà no va ser gaire bon estudiant en la seva joventut, encara que va arribar a acabar Batxillerat i anys després va aconseguir treure's la carrera de Dret, professió que ocupa actualment. De fet, Fidel Albiac treballa en un prestigiós despatx de Madrid on col·labora de primera mà amb Javier Vasallo, l'advocat penalista que va defensar la seva dona, segons publica 'Nius'.

A més, atresora 12 sentències guanyades al Suprem i actualment prepara una tesi sobre Dret a l'Honor, un tema que per experiència pròpia ha de manejar a la perfecció. No obstant això, Fidel Albiac no només es guanya la vida amb el seu treball legislatiu. També està ficat de ple en el món empresarial, una faceta que comparteix amb la seva dona. Tots dos produeixen l'espectacle tribut a Rocío Jurado i s'encarreguen de gestionar tot allò relacionat amb el llegat de 'la más grande'. En el registre mercantil apareix com a administrador únic de Campobiac SL, amb seu al domicili que té amb la seva dona als afores de Madrid, a San Agustín de Guadalix.

Rocío i Fidel es van conèixer l'any 2000 poc després que ella posés punt i final a la seva relació amb Antonio David, encara que els seus començaments no van ser gens fàcils. El sevillà era nòvio d'una bona amiga de Rocío Carrasco, Rocío Mestre, que, a més, era la filla del perruquer de Rocío Jurado. Tot i que l'enamorament va ser gairebé instantani, tots dos van començar sent amics i van començar a sortir un cop acabada la relació anterior.


Comentaris

envia el comentari