'Otra oportunidad', la cançó pòstuma d'Àlex Casademunt que s'acaba de publicar

Casademunt va morir el passat 2 de març en un accident de trànsit

El passat mes de març, de manera inesperada i impactant, moria en un accident de trànsit Àlex Casademunt. El cantant, que va saltar a la fama per la seva participació a 'Operación Triunfo 1', deixava desolada amb la seva marxa a la seva família, amics i fans. I tot, alhora que deixava sense acabar un projecte musical en el qual estava treballant. Sí, perquè encara que havia emprès projectes empresarials relacionats amb la moda, la música seguia sent la seva passió. No obstant això, a mode d'homenatge, acaba de veure la llum l'última cançó que va gravar. Es tracta d'un single que porta per títol 'Otra oportunidad' i que interpreta al costat del seu germà, Joan.

Veu la llum la seva cançó

Ahir divendres, 23 d'abril, va ser quan es va publicar i va estrenar en totes les plataformes musicals aquesta cançó pòstuma d'Àlex Casademunt. I tot gràcies a la feina de la discogràfica per a la qual treballava, Sonogrand Music, i a la voluntat de la seva família. A les xarxes socials és on aquesta empresa ha donat a conèixer aquest llançament, que ha estat acollit amb moltíssim afecte.

Així és 'Otra oportunidad'

Sonogrand no ha dubtat a explicar com és aquest single. I ho ha fet amb aquestes paraules a través del seu compte d'Instagram: «És una cançó d'amor en la seva màxima expressió, aquest amor que passa per alt els errors, que cura les ferides i que sempre està disposat a creuar les fronteres del 'no'». De la mateixa manera, ha afegit: «És un al·legat al dret a equivocar-se, a perdonar i a ser perdonat. Balada preciosa que, sense pretendre-ho, sona a comiat i que commourà els cors de tots aquells que hem estimat i seguirem estimant l'Àlex Casademunt».

Així mateix, ha donat a conèixer que «el 'single' va acompanyat d'un vídeo-lyric preciós per al qual s'han rescatat algunes imatges d'arxiu de l'artista». D'aquesta manera tan especial ha presentat públicament una cançó de les que li agradaven i representaven a Àlex. Una cançó plena d'emoció i sentiment que, sense cap dubte, ha arribat al cor de moltes persones.

Primeres reaccions dels seus fans a l'single

Els seguidors de Casademunt no han pogut evitar sentir-se emocionats per l'estrena de la seva última cançó. Una cançó que va compondre i va gravar amb totes les ganes i de la qual ara, lamentablement, no podrà veure la reacció que provoca en la gent. Els fans no han dubtat a mostrar tot el que han sentit a l'escoltar-la i ho han fet a les xarxes amb missatges com aquests:

  • «Una passada de lletra i de veus. Preciosa».
  • «Ens deixa una meravellosa cançó escrita perquè mai ens oblidem d'ell».
  • «Aquesta cançó és màgia... Àlex era música, talent i passió. Sempre el recordarem fent el que més li agradava, la música. Àlex, sempre en els nostres cors».
  • «Escoltar-posa la pell de gallina Que bé que canta! Mai l'oblidarem. Gran Àlex. Brilla molt allà dalt».

Els seus amics i familiars parlen de la cançó

A l'igual que els seguidors d'Àlex Casademunt, els seus éssers estimats no han pogut evitar manifestar-se públicament sobre aquest 'single' pòstum. Aquest ha estat el cas, per exemple, de Naim Thomas, que ha escrit a les xarxes: «Quina meravella de cançó! Em regira moltes coses per dins, però és una meravella i tots dos estan fantàstics. Et trobem a faltar». Així mateix, Geno Machado, també companya d''OT' i de el grup 'Fórmula Abierta', ha dit: «No em surten les paraules, només les emocions... T'estimo, 'rubio'. Et viuré cada dia perquè mai te'n vagis del meu costat. Tu ets música».


Comentaris

envia el comentari