Carmen Lomana asseguda en un sofà d'un jardí

L'estocada final de Carmen Lomana a Rociíto: «No m'estireu més de la llengua»

«Si tens un rampell d'amor pels teus fills, la teva filla et crida, no penses si estàs preparada o no»

Carmen Lomana ha estat, sens dubte, una de les celebritats que més crítiques s'han mostrat amb el documental de Rocío Carrasco.  Així, des d'un primer moment no dubtava a qualificar-lo com un «espectacle denigrant», i fins i tot compartia la seva opinió amb els seus més de 200.000 seguidors de Twitter. «Però, ¿de debò a algú li importa aquesta història tan domèstica i avorrida de dues persones amb vides molt grises? Quin rotllo ens està deixant anar Rociíto. Però el tema no era el de bona o mala mare? Me'n vaig a dormir pensant que sóc una lerda per veure-ho», sentenciava amb duresa. A més, la famosa empresària no dubtava a recalcar que l'odi que Rociíto sent pel seu ex, Antonio David, podria haver superat l'amor pels seus fills, i fins i tot posava en dubte la veracitat del seu testimoni.

«El que queda clar és que Rocío porta set anys sense veure els seus fills, i tots hem vist a la seva filla dient que vol parlar amb ella! Això és la història interminable. Té un altre fill, i no se n'ha preocupat en aquest temps, dient que 'ell és feliç', com si els nens que tenen una deficiència ni sentissin ni patissin». I, ara, després de veure la recent entrevista en directe de la filla de 'la más grande', Lomana ha acabat d'explotar contra ella. Així, ha sostingut que aquest testimoni de Carrasco està fora de lloc i arriba a deshora. «Tot té un 'timing' a la vida i això està fora de temps, però, sobretot, fora de lloc». A més, no ha dubtat a assenyalar que «és com una història d'odi que s'ha quedat enquistada». I, també s'ha atrevit a fer comentaris sobre l'explicació que Rociíto va donar sobre els motius pels quals no agafa el telèfon a la seva filla.

Carrasco ha explicat que no parlava amb Rocío Flores perquè no se sentia preparada, i també per recomanació dels especialistes que l'estaven tractant. No obstant això, la seva versió no convenç Lomana. «Si tu tens un rampell d'amor pels teus fills, la teva filla et crida, no penses si estàs preparada o no. Agafes el telèfon i li dius 'vine aquí, que no puc més amb les ganes de veure't'», ha al·legat. Una opinió que porta sostenint des que es va estrenar el documental, i és que la lleonesa no aguanta més tot el drama que s'ha generat al voltant del seu testimoni. «La porto escoltant fa un mes, és que no puc».

D'altra banda, ha destacat que no creu que el relat de Rociíto ajudi a altres dones que són maltractades. «Una dona maltractada per veure a Rocío no trucarà al número d'atenció a les víctimes de violència masclista». Una cosa de la qual Telencinco a presumit tot aquest temps, ja que la cadena ha afirmat que les trucades al 061 s'han disparat des que Rocío Carrasco va aparèixer a la televisió explicant la seva història. «Amb quin tipus de dona ens volem quedar?, amb dones tot el dia plorant i queixant-se, i castigant d'alguna manera als homes?», Es pregunta Lomana. «Jo no. Aquestes coses es parlen amb la família per acabar amb aquest bucle en el qual està ficada». Per a ella, els mitjans s'estan extralimitant. «Un dia que parli està bé però tot això em sembla massa i sobretot em sembla una falta de respecte per ella mateixa, pels seus fills, per la seva família».

I, sobretot, assenyala que l'altra part no ha pogut parlar per defensar-se: «Encara no hem sentit parlar a l'altra banda, així que estiguem preparats per a tot. Probablement, d'aquí a dos o tres mesos aquesta dona que fa poc l'estaven posant com un drap brut, ara l'han pujat als altars i pot baixar dels altars també. Si no fos perquè treballo als mitjans us asseguro que no ho veuria. De tota manera, si aquest xou serveix per ajudar a algú, beneït sigui», assegurava contundent. «No m'agrada ser tan crítica però podria haver-vos dit tot el contrari, 'Pobreta, com ho sento...'. Però és que no és així, dic tot el que penso o no dic res però no m'estireu de la llengua», ha advertit en referència a tots aquells que no dubten a preguntar-li sobre el tema.