Miguel Bosé en una fotografia a 'Lo de Évole'

Bosé reapareix després de l'entrevista a 'La Sexta': L'atac que ha llençat a Jordi Évole

El cantant sobre Évole: «Va crear paranys incòmodes, hi va haver molta trampa»

És una realitat que la passada entrevista duta a terme en el programa de 'La Sexta', pel periodista Jordi Évole al conegut cantant Miguel Bosé, ha causat un gran enrenou mediàtic i han estat molts els comentaris que aquesta mateixa ha desencadenat. La resposta no ha trigat a arribar i és que Miguel Bosé aquests dies ha carregat rotundament contra el seu amic, Jordi Évole, després de les qüestions que li va fer durant l'emissió. Durant l'entrevista el cantant va repassar la seva vida i va negar novament aquesta situació actual amb la Covid-19. Bosé creu que el presentador va «crear uns paranys incòmodes» i hi va haver «molta trampa» durant la seva xerrada.

De la mateixa manera, l'artista ha explicat com es va produir la famosa entrevista amb el periodista des d'un primer moment i la manera en què es va produir la planificació de la conversa. «Ell em va trucar per l'admiració mútua que hi ha entre tots dos. Jo vaig accedir i vaig dir que sí», ha començat dient en declaracions a TeveCat. «Vaig dir que sí pensant que el resultat de l'entrevista havia de ser un altre, que seria millor, que seria més respectuós. Perquè ell presumeix molt que jo sóc el seu amic. Ja li vaig dir, si tractes així els teus amics, no sé com tractaràs a la resta», ha explicat.

Acabada l'entrevista i passats uns dies, Bosé ha acusat el presentador de «crear unes paranys incòmodes» a en parlar del que ell anomena «plandemia». I relatava: «Crec que està bé que la gent amb el material que té opini i se n'adoni. Sobretot, que s'assabenti no només de la meva postura, sinó sobretot el que es deriva d'aquests moments i de la por que els oficialistes ens tenen a nosaltres els negacionistes». Així mateix, Miguel Bosé s'ha mostrat una mica insatisfet i decebut amb el periodista i conductor de el programa, Jordi Évole, tant per l'entrevista com per l'edició: «M'esperava de veritat que no hi hagués tanta trampa. A més, després no és només el que dius, sinó el que un pot arribar a editar i com l'edita», ha explicat.

«Hi va haver dos o tres moments que van ser lletjos, però per a ell, per a mi no. Ell es va delatar com un tipus que havia de defensar una postura i al llarg de l'entrevista es veu que la va anar perdent», ha declarat l'artista posant l'accent en què els arguments dels que creuen que hi ha la covid-19 «no tenen força». En aquest sentit, Bosé creu que en aquest moment Évole «va sentir que havia perdut terreny». El mateix artista ha volgut llançar un nou atac als mitjans de comunicació: «Jo crec que la manipulació, un cop més, dels mitjans, és immensa. Tenen molta por al negacionisme o aquestes coses que ells anomenen conspiracions».

Les crítiques del doctor Carballo

La veritat és que si hi ha algú de qui s'ha estat parlant durant tots aquests últims mesos i ha estat el focus de totes les mirades, ha estat el conegut artista Miguel Bosé. Des de l'inici d'aquesta actual pandèmia de la covid-19, l'artista sempre ha mostrat la seva opinió molt contundent sobre aquest virus, que per ell és «una farsa». I és que l'entrevista realitzada a 'La Sexta' a Miguel Bosé va tenir una gran transcendència i va portar moltes crítiques, una d'elles, la del doctor i director adjunt al Departament d'Urgències de l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid, César Carballo.

El professional, durant l'emissió del programa de Telemadrid 'Está pasando', es va mostrar estupefacte davant les declaracions del cantant al que responia: «Em fa vergonya aliena», ha afirmat. «Escoltar això em fa vergonya aliena. Una persona que no en té ni idea i es permet dir que tothom s'equivoca excepte ell i quatre amics és una llàstima», ha explicat Carballo.