María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

María Patiño destapa l'altra cara d'Alexia Rivas: «Se sentia superior»

La presentadora ha carregat contra la seva excompanya de 'Socialité'

La presentadora María Patiño no deixa d'estar en el focus mediàtic. Aquesta setmana ha estat protagonista de l'actualitat després de quedar en dubte la seva professionalitat durant l'entrevista a Rocío Carrasco. I ara torna a estar-ho, però per un altre motiu. En concret, perquè ha carregat contra la que va ser la seva companya de 'Socialité'. Ens estem referint a Alexia Rivas, actual concursant de 'Supervivientes'. En concret, Patiño, arran d'un enfrontament amb Agustín Bravo al reality, ha volgut destapar a 'Sálvame' com és realment Rivas.

Què fa esclatar María Patiño?

En l'última gala de 'Supervivientes' hem vist Alexia enfrontant-se a Agustín. I és que ha acusat el seu company d'intentar boicotejar el programa. En concret, ha manifestat que ell va dir que no calia fer res per així no generar contingut i que el 'reality' prengués mesures. Exactament, perquè els canviés d'ubicació, els portés a una illa i així poder veure'ls més actius.

Bravo ha negat en tot moment aquesta acusació, però Rivas ha tornat a insistir. No obstant això, davant la negativa d'ell, després ella ha parlat amb la seva companya Lara Sajén i ha dit: «Si hi ha alguna cosa que no puc suportar és la mentida. Que una persona et pugui dir 'Mai aquestes paraules han sortit de la meva boca'». «Com pots quedar així dins d'un grup sabent que ho has dit trenta vegades?».

María Patiño 'destapa' Alexia Rivas

Després de les imatges que s'han vist del conflicte entre Agustín i Rivas al plató de 'Sálvame', els col·laboradors hi han reaccionat. Així, Gema López ha manifestat: «Alexia és una bona concursant perquè és una 'lianta'». En aquest moment, María Patiño ha aprofitat per carregar contra la seva excompanya. I ho ha fet desvelant com es comportava la jove quan era reportera a 'Socialité': «Ella mai s'ha sentit una col·laboradora més, un redactora més i una persona més d'aquesta cadena».

Així mateix ha afegit: «Quan la veig parlar així d'Agustín Bravo em dóna la sensació que està parlant d'ella mateixa perquè ella no s'ha considerat una companya més de la redacció. Ella es considerava algú superior a moltes persones».

Patiño posa en dubte les capacitats professionals de Rivas

En aquest punt, Patiño no ha dubtat a qüestionar les habilitats i capacitats d'Alexia com a professional de la comunicació. I ho ha fet dient: «Com a redactora complia, però no era per res del món millor que les altres». A això ha afegit: «Ella el que tenia era l'habilitat de conèixer moltes persones i tenir unes relacions amb persones conegudes que, potser, no tenien altres companys. Instint periodístic de buscar la notícia i haver de conèixer el personatge, no. Persona que coneixia a la gent i que la trucava per telèfon, sí».

Altres atacs de Maria cap a Alexia

Aquests comentaris sobre la professionalitat de Rivas quan va estar a 'Socialité' treballant no són els únics que María Patiño ha llançat contra ella. Així, per exemple, abans que comencés a emetre 'Supervivientes' la presentadora la va qualificar de mentidera. Pel que sembla, Alexia anava dient que quan es va destapar el 'cas Merlos' ella no va rebre el suport dels seus companys. No obstant això, Maria i el programa van decidir emetre uns àudios que ella els havia enviat en aquell moment donant-los les gràcies pel seu suport.

Tant és així que, després de fer públics aquests àudios, la periodista va exposar: «Espero i desitjo que Alexia sigui conseqüent amb el que diu, coherent amb el que fa i que no manegi diferents versions perquè ara sí que podem, des de la nostra llibertat, veure-la, analitzar-la i jutjar-la».