Jorge Javier s'afarta d'Anabel Pantoja: «Estàs faltant al respecte al teu company»

A la neboda d'Isabel Pantoja no li va agradar gens la imitació que van fer d'ella al programa

Quanta mentida hi ha darrere de totes les afirmacions que diuen que Anabel Pantoja és un personatge secundari en l'univers 'Sálvame'? La neboda d'Isabel Pantoja actua en ocasions com una nena adolescent i es pren a pit coses que no tenen la major transcendència, però per la seva manera de somatitzar les situacions, acaba protagonitzant grans rebequeries en directe que no sempre cauen bé als seus companys de programa.

Pantoja, emprenyada amb la seva imitació

Fins a cert punt, els col·laboradors de 'Sálvame' es diverteixen amb els disgustos d'Anabel, però quan aquests vénen molt seguits, les reaccions canvien i alguns dels tertulians ja no volen seguir remant a favor de la seva jove companya. Aquest mateix divendres hem vist com el programa proposava una dinàmica en directe que requeria, sense cap mena de dubte, de la participació de Pantoja. Com és habitual, l'actor Josep Ferré ha acudit al programa per imitar un tertulià i avui li ha tocat a Anabel. En un primer moment aquesta s'ho ha pres entre rialles i fins i tot, ha gravat amb el seu mòbil la imitació per què li estava fent molta gràcia.

Però atenció, perquè les rialles s'han acabat aviat i quan l'imitador ha començat a fer gags sobre Isabel Pantoja o Agustín Pantoja, la mirada de la col·laboradora s'ha molestat i ha començat a actuar amb menyspreu respecte a la broma que li havia organitzat el programa. La seva actitud ha sorprès molt perquè tots els col·laboradors que ja han estat imitats han acceptat la imitació i s'han mostrat molt agraïts amb Ferré, però Anabel ha hagut de trencar avui amb aquesta bona ratxa.

De cop, Anabel ha decidit trencar amb el joc i no entrar en les dinàmiques de les bromes del seu imitador. Això ha atipat tant a Jorge Javier Vázquez, que avui es trobava presentant el programa, que ha acabat dient-li el que pensava sobre la seva actitud. El presentador, que també exerceix com a actor, sap com de complicat és defensar un paper quan el públic no es mostra receptiu o no et segueixen la corrent en escena.

Per això, li ha dit a Anabel que no estava sent gens generosa amb el seu company i que potser li falta una mica més d'humilitat i d'empatia. El presentador ha considerat que la seva companya no era gens generosa i que li costava molt poc entrar en el joc, ja que hi ha hagut vegades que s'han ficat molt més amb ella i ha actuat d'una manera molt més laxa i sense fer tants escarafalls i males cares.

Anabel Pantoja ho està passant malament

La neboda d'Isabel Pantoja ho està passant francament malament. Recordem que fa uns mesos va abandonar 'Sálvame' per no saber controlar la pressió mediàtica que li generava el programa, posant-la en una tessitura molt complicada. Si no parlava de la seva família, el programa considerava que no feia bé la seva feina i si parlava més del compte, la seva tia i els seus cosins li donaven l'esquena. Llavors, va decidir que la millor opció era deixar per un temps la televisió, una pausa que va haver de deixar enrere quan el seu nòvio va decidir entrar a 'Supervivientes'.

En aquell moment, Anabel va considerar que havia de tornar al programa i també als debats de 'Supervivientes', ja que per al seu xicot, que a més no és especialment conegut, és imprescindible comptar amb algú famós que el defensi i que l'ajudi a fer campanya perquè es mantingui a les illes hondurenyes. La jove troba molt a faltar la seva parella i així ho manifesta diàriament a 'Sálvame', assegurant que ho està passant malament sense ell, però que prefereix esperar un temps més i que això signifiqui que ha arribat a la final o, per què no, guanyar la gran final del programa, que també li suposaria un important èxit econòmic que podria utilitzar per seguir ampliant el seu negoci de surf de vela.


Comentaris

envia el comentari