Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Ataquen Belén Esteban per utilitzar la seva mare i beneficiar-se econòmicament

La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha endinsat en un nou projecte empresarial

Fa un parell de dies a través d'una entrevista amb la revista 'Semana', Belén Esteban va anunciar la seva nova faceta empresarial, allunyada dels platós de televisió. La col·laboradora de 'Sálvame' va explicar que feia temps que estava endinsada en un projecte que per a res té a veure amb el que estem acostumats a veure-la. «No vull deixar la televisió, però cal pensar en el futur», va assenyalar en l'entrevista amb la revista per comunicar que havia decidit endinsar-se al món gastronòmic i llançar la seva pròpia marca.

Crítiques a Belén Esteban per utilitzar a la seva mare

Belén Esteban, que ja compta amb una línia de joies i una altra de productes de decoració, ha sumat a les seves companyies una d'alimentació: 'Sabores de la Esteban'. D'aquesta manera, la col·laboradora de 'Sálvame' ha llançat al mercat els seus primers productes del seu nou projecte empresarial: gaspatxo i 'salmorejo'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén Esteban no ha utilitzat una recepta pròpia per fer els seus dos primers aliments, sinó que ha agafat la de la seva mare, María del Carmen Menéndez, i l'ha plasmat en elles, tal com ella mateixa va avançar fa uns dies a l'entrevista.

I això és una cosa que no ha agradat gens als seus fans. I és que els seguidors de la madrilenya han assenyalat que el que està fent és aprofitar-se de la seva progenitora per beneficiar-se econòmicament, ja que està clar que ella no ha sigut l'artífex perquè cuinar no és una de les seves habilitats.

Fins i tot alguns han criticat el sabor: «Ella no ho haurà fet, perquè com de malament que cuina no cal comprar-lo. Fora l'Esteban», ha escrit un internauta a les seves xarxes socials. «Com el gaspatxo sigui com els xurros i la resta del menjar que feia al confinament no sé qui el comprarà», ha destacat una altra persona.

«Qui fàbrica aquest gaspatxo? Per posar-li aquest nom, no és molt de fiar», ha assenyalat un altre usuari a les seves xarxes socials. «Belén Esteban ja no sap què inventar-se per guanyar diners. Ara utilitza a la seva mare, perquè ella no sap ni fregir un ou».

Gran promoció per als nous productes de Belén Esteban

Tot i la gran quantitat de crítiques que ha rebut Belén Esteban pel seu negoci, també han sigut molts els rostres coneguts que han compartit en els seus comptes d'Instagram els productes que els ha enviat la col·laboradora de 'Sálvame' per fer promoció en tots els àmbits.

Una de les primeres persones que ha publicat en les seves xarxes socials una imatge del gaspatxo i del 'salmorejo' de la madrilenya ha estat Pablo Alborán. «Gràcies, Belén Esteban! Això va a l'estómac directe», ha escrit el cantant al costat d'una instantània dels dos productes i la carta que li ha enviat la col·laboradora al costat d'ells.

Pablo Alborán no ha estat l'única cara coneguda que ha promocionat el gaspatxo i el 'salmorejo' de la col·laboradora de 'Sálvame', sinó que altres persones de gran reconeixement també han fet el mateix. «Moltíssimes gràcies, Belén Esteban», ha escrit Eugenia Martínez de Irujo al costat d'una instantània de tots dos productes. «Enhorabona, guapa», han estat les paraules de Dulceida. «Ric, ric», ha assenyalat el cantant Antonio Orozco.

No obstant això, la imatge que ha agafat més protagonisme durant les últimes hores no ha estat d'una persona famosa, sinó la de la seva mateixa mare comprant el gaspatxo i el 'salmorejo' de 'Sabores de la Esteban'. María del Carmen Menéndez ha posat al supermercat amb un pot de dos dels dos primers productes de la marca de la seva filla, i la madrilenya ha decidit compartir molt orgullosa aquesta fotografia al seu compte d'Instagram. «Com t'estimo, mare».