Antonia Dell'Atte carrega contra Alessandro Lequio i puja al carro de Rocío Carrasco

Torna a atacar al seu ex i pare del seu fill Clemente

L'entrevista de Rocío Carrasco dimecres passat i l'anterior emissió dels capítols de la seva docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ha estat sens dubte el més comentat a Telecinco en les últimes hores. Tertulians i col·laboradors habituals no han pogut evitar posicionar-se a favor en contra del qual va dir la mare de Rocío i David Flores.

Precisament, la seva relació amb la seva filla ha estat el principal tema del debat aquest dijous i aquest divendres, però no ha estat l'únic. Com dèiem, no tots els rostres de Telecinco han estat benvolents amb Rocío i hi ha qui ha estat especialment crític. Un dels que sens dubte ha estat més dur amb ella ha estat Alessandro Lequio.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que el col·laborador d''El Programa de Ana Rosa' va ser un dels protagonistes secundaris de l'entrevista de Rocío Carrasco, qui va voler respondre a la teòrica defensa que feia aquest d'Antonio David dient que «gos no menja gos», insinuant que pot tenir el mateix caràcter masclista, i no sabem, si violent.

Lequio responia aquest dijous dient que aquestes paraules no l'afectaven, ja que ell «mai, mai, mai» havia portat a un jutjat per una acusació de maltractament. A més, va voler afegir que ell era crítica amb Rocío per la seva relació amb la seva filla, però que l'exguàrdia civil no era «sant de la seva devoció» i ni de bon tros defensava la seva postura.

Aquestes afirmacions de Lequio, no han fet altra cosa que fer reaccionar a la qual sempre ha estat la principal enemiga del 'comte' italià. No és una altra que la seva exparella i mare del seu fill gran Clemente, Antonia Dell'Atte. La també italiana ha publicat en les últimes hores un 'post' al seu compte d'Instagram amb el vídeo de les declaracions de Lequio, on negava tenir cap acusació de maltractament a la qual afegia unes animacions dient que eren 'fake news' a més d'una imatge de Pinotxo, acusant clarament de mentir.

I en aquesta publicació també denunciava com «determinada premsa» fa anys que amaga la seva veritat, la de la misogínia i la hipocresia de Lequio i el fet que va ser una dona maltractada. «30 anys de mentides defensant l'indefensable», afirmava.

No ha dubtat a qualificar el pare del seu fill com el seu «botxí» i el seu «exmaltractador» a qui acusa de formar part d'un «circ mediàtic» que ha volgut amagar «la veritat», recordant que als platós «es fan judicis paral·lels».

Per demostrar el seu maltractament ha assegurat que ella té «proves» que ha portat davant els tribunals i que ha adjuntat per confirmar que Lequio hauria estat condemnat presumptament per maltractament. Per això ha volgut donar les gràcies a la gent que la creu, però recordant que a ella els que especialment l'han cregut han estat «els jutges».

En la banda oposada: Ana Obregón defensa al seu ex

Demostrant el ben diferent que és la seva relació amb el seu ex, poques hores després de l'atac de Rocío Carrasco a Alessandro Lequio també va voler pronunciar-se de manera explícita la seva altra ex, Ana Obregón. La mare del tristament mort Aless Lequio no va dubtar a defensar l'italià després de les acusacions abocades contra ell.

Tal com va fer després Antonia Dell'Atte, va utilitzar el seu compte a Instagram per enviar un missatge dirigit al pare del seu fill a través d'una fotografia dels dos junts, quan el jove difunt era petit, escrivia: «Que bon pare has estat i ets. Aless t'adorava». Caldrà veure doncs si la polèmica entre Lequio i Rocío Carrasco no fa altra cosa que desenterrar la destral de guerra entre les dues mares dels seus fills grans, un cop semblava que s'havien reconciliat els últims anys.


Comentaris

envia el comentari