Antonio David Flores es queda sol: ara Rocío Flores el deixa de banda

La filla d'Antonio David Flores podria haver començat a veure la realitat i cada vegada estaria més lluny del seu pare

La gran entrevista de Rocío Carrasco a Telecinco està aixecant moltes més ampolles de les que crèiem. Poques hores abans de l'emissió d'aquest format especial, presentat per Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez, van sortir noves trames que van despistar molt a l'audiència. En un primer moment, Rocío Flores va fer pinya a favor del seu pare, al·legant que ell, juntament amb Olga Moreno, havien estat els que l'havien criat. Això li hauria caigut com un gerro d'aigua freda a la protagonista de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i que finalment va poder respondre al posicionament de la seva filla.

Si bé és cert que Rocío Flores va ser molt dura amb la seva mare, sembla que a mesura que va anar acostant-se l'entrevista aquesta va suavitzar el seu discurs. Un canvi d'estratègia que molts van entendre com una jugada perquè la resposta de la seva mare cap a ella no fos tan dura i que no sortís tan mal parada de tot això. Ara, aquesta teoria agafa més pes després de la dada que va deixar anar Gustavo González a menys de dues hores perquè s'emetés l'entrevista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El col·laborador de 'Sálvame' va explicar que li arriba de molt bona font que Rocío Flores no estaria passant el seu millor moment amb el seu pare. Sembla que la jove estaria guanyant consciència sobretot el que s'està explicant i, encara que públicament segueixi defensant al seu pare, la realitat seria molt diferent i les coses a casa no anirien tan bé com vol mostrar de portes endins. González ha explicat que la relació entre pare i filla no és gens bona i que Rocío estaria una mica molesta amb Antonio David Flores per algunes de les coses que s'han anat explicant.

Sembla, però, que aquesta enemistat no és prou gran perquè Rocío deixés al seu pare sol, davant l'entrevista que va concedir la seva exdona. Dimecres al matí, Rocío es trobava a Madrid per feina i va estar menjant amb el seu representant, però després, sembla que va viatjar cap a Màlaga per estar al costat del seu pare quan s'emetés l'esperada entrevista.

A més, dona la circumstància que l'excol·laborador de 'Sálvame' es troba en aquests moments sol, ja que la seva actual dona, Olga Moreno es troba en aquests moments en 'Supervivientes' i totalment aliena al que està succeint a Espanya.

Les decisions de Rocío Flores

Sigui com sigui, Rocío Flores acumula milers de detractors que no entenen com pot estar donant suport al seu pare, si és cert tot el que diuen que li va fer a la seva mare. La jove s'està veient involucrada en un gran linxament públic, però lluny d'allunyar-se de tot això, accepta contractes televisius i s'asseu als platós sota el pretext de comentar els 'realities', però en veritat, se centra a parlar del tema de la mare, encara que ho faci d'amagat i manifestant que no té res a dir.

El seu paper no és gens fàcil en tota aquesta història, i totes les pistes ens arriben a pensar que potser, pugui acabar canviant de bàndol. Així, els responsables de l'entrevista a Rocío Carrasco van confirmar que aquesta va respondre a la seva filla i va manifestar el motiu pel qual no ha contestat a les trucades de la seva filla.

La seva resposta pot ser molt variable, però s'espera que la protagonista de l'especial deixi tots els punts sobre les is i aclareixi els plans que té amb els seus fills a curt o a mitjà termini. A casa d'Antonio David sembla que les coses no van bé i ara mateix, aquest estaria vivint dels ingressos que acumula la seva filla per les seves participacions en televisió, ja que ell no està treballant i tampoc s'espera que ho faci en els pròxims mesos. Si més no, en televisió.


Comentaris

envia el comentari