Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores no apareix a la seva secció del programa d'Ana Rosa: «Té por»

La filla de Rocío Carrasco no acudeix al seu lloc de treball després de l'entrevista de la seva mare

Dos dies després de l'entrevista de Rocío Carrasco, tots els ulls estan posats en la seva filla, Rocío Flores. Fa una setmana que la neta de Rocío Jurado va enviar un contundent missatge a la seva mare mirant a càmera a 'El programa de Ana Rosa': «Als teus fills no te'ls ha arrencat ningú, agafa'ns el telèfon. Parla amb nosaltres». 

La seva trucada va ser un dels punts que la mateixa Rocío Carrasco va tractar en la seva entrevista amb Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, afirmant que era cert que la seva filla li havia trucat i va confessar que, per consell dels especialistes que l'estan tractant, encara no està preparada per mantenir aquesta conversa pendent amb Rocío Flores. Ara, dies després de donar la seva explicació, l'aparició de la seva filla era la més esperada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores absent a 'El programa de Ana Rosa'

Fa setmanes que Ana Rosa Quintana va fitxar per la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, encara que es desconeix si el motiu d'aquesta incorporació es devia a l'inici de 'Supervivientes', o per aprofitar el filó del documental de Rocío Carrasco i donar veu a la versió de la jove. Tot i que la mateixa Rocío Flores va afirmar que la seva col·laboració es devia expressament per defensar el concurs d'Olga Moreno en el 'reality', la veritat és que no han estat poques les vegades que s'ha pronunciat sobre la polèmica familiar.

Quan es va anunciar que Rocío Carrasco concediria una entrevista en directe per aclarir el que fins ara s'ha vist en el documental, la seva filla es va afanyar a enviar-li un missatge en directe. Alguns, com Kiko Hernández, apunten que la intenció de la jove era paralitzar a la seva mare per evitar que parlés: «L'únic que volia era frenar la intervenció de la seva mare dimecres».

Això no va passar i Rocío Carrasco va seure revelant algunes de les mentides que havia fet circular la seva filla com, per exemple, que mai li havia dit «aquí no tornis a trucar, que no soc la teva mare». També va explicar com va viure la pallissa que va rebre a mans de Rocío Flores, encara que es va afanyar a assenyalar que no li guarda rancor i va demanar que no se li ataqués.

Després de les tremendes explicacions de la filla de Rocío Jurado, avui li tocava el torn a la seva filla. Després de la gala d'ahir de 'Supervivientes', la jove havia d'estar present al plató d'Ana Rosa per comentar el que es va veure en el concurs, però la filla d'Antonio David Flores no ha fet acte de presència.

Per què Rocío Flores no ha anat a 'El programa de Ana Rosa'?

Si, com en un principi es va dir, Rocío Flores acudia al programa dels matins per parlar de 'Supervivientes', per què no ha acudit al seu lloc de treball avui divendres després de la gala del dijous? Els usuaris de les xarxes socials han posat en relleu l'absència de la jove i rumoregen sobre els motius que haurien motivat que hagi decidit no aparèixer.

Pot ser que la intervenció de la seva mare li hagi fet efecte i prefereixi mantenir-se al marge. I és que escoltar de pròpia veu com Rocío Carrasco va rebre una brutal pallissa a mans de la seva filla i la reacció que va tenir després, no ha deixat en bon lloc a la jove. Fins i tot s'ha arribat a demanar que sigui acomiadada de 'Mediaset' igual que el seu pare.

L'enrenou mediàtic al voltant de Rocío Flores és molt gran, i sembla que es veu incapaç de bregar amb tot el que està sortint a la llum. També hi ha qui assenyala que la poca visibilitat d'Olga Moreno en el 'reality' ha fet que la jove no compti amb res per parlar i li serveixi en la seva tasca de seguir defensant al seu pare mitjançant l'amor que Moreno li professa cada dia.