Antonio David Flores parla davant del jutge: «Espero que algun dia sigui jo»

L'exguàrdia civil ha tornat a atacar Rocío Carrasco, en unes declaracions davant la premsa

En meitat de tota la voràgine que s'ha creat pel documental de Rocío Carrasco i la seva recent entrevista a Telecinco, cal recordar que la guerra judicial entre la filla de Rocío Jurado i Antonio David continua. Aquest mateix matí s'ha pogut veure al pare de Rocío i David Flores acudint als jutjats, en els quals tenia una cita.

Ja fa temps, Antonio David va acusar Rociíto pel fet de no estar pagant-li la pensió que li correspondria per les cures del seu fill menor, David. L'acusació es va convertir en demanda formal i és ara quan s'estan celebrant els judicis.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquest divendres ha estat Antonio David el que ha hagut d'acudir al jutjat, però la pròxima setmana serà Rocío Carrasco, segons han informat fonts del mig 'El Periódico'. Tot això ve d'una sentència de l'any 2018 pel qual la justícia va acabar per determinar que David Flores, qui ara mateix viu amb el seu pare, és una persona econòmicament dependent, per tant, són els seus pares els que s'han de fer càrrec d'ell.

Com el jove viu actualment amb el seu pare, es va establir que Rocío Carrasco havia de pagar una quantitat mensual de 200 euros al mes en concepte de pensió d'aliments. Antonio David assegura que Rociíto no hauria pagat aquesta xifra mes a mes, havent arribat a contreure un impagament d'un total de 8.000 euros, que corresponen tant al pagament de la pensió com als interessos pel retard en l'abonament.

Carrasco va denunciar-lo per no pagar la pensió anteriorment

Tanmateix, cal recordar que fa un temps la situació es va donar a l'inrevés, Rocío va acusar l'exguàrdia civil de no haver pagat la pensió que li va imposar el jutge després del seu divorci. Així doncs, avui era el dia en què Antonio David havia d'acudir al jutjat per aquesta denúncia contra la seva exdona.

I, a la seva arribada, es mostrava molt seriós i no volia dir ni una paraula, però, a la sortida del jutjat, el pare de Rocío Flores sí que s'ha aturat per tenir unes paraules amb la premsa, les quals  han anat directament a atacar Rociíto per les seves últimes declaracions.

«Tot el que està explicant és la seva veritat 'guionitzada', tinc material de sobres per desmuntar-ho», ha assegurat en to acusatori l'exguàrdia civil. Unes paraules a les quals també ha afegit: «Espero que algun dia sigui jo el que pugui defensar la meva filla».

I és que, segons ell s'ha encarregat de dir, el que més li estaria fent mal a Antonio David és el «mal» que se'ls està fent als seus fills. «No em trobo bé, perquè quan se li fa mal als meus fills no em fa bé. Em provoca molta tristesa tot això», ha assegurat. 

Antonio David no s'ha volgut quedar callat i ha dit la seva sobre els últims moviments de Rocío Carrasco, més enllà del conflicte entre ells, centrant-se especialment en el fet que repercuteix als seus fills: «No crec que sigui just que la seva mare hagi d'assenyalar a la seva filla de per vida i em fa pena perquè la seva mare no està gaudint d'ells».

No només assegura això, sinó que Rocío Carrasco estaria atacant directament a la seva filla sense estar preocupant-se pel benestar de la jove: «Crec que ha estat força cruel». «Tinc molta impotència i molt dolor perquè és la meva filla i si no soc jo el que la protegeix, no la protegirà ningú», ha explicat.


Comentaris

envia el comentari