Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores ho té clar: Es veu preparada per a trobar-se amb la seva mare

Tanmateix, per culpa de Rocío Carrasco, la reconciliació podria estar ben lluny

Rocío Carrasco ha sembrat un profund malestar després de la seva entrevista a 'Contar la verdad para seguir viva'. Segons va relatar, no té forces de reprendre el contacte amb la seva filla. Per aquest motiu, ha decidit no respondre a les seves trucades, i intentar no saber res d'ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, presentadors del programa, han estat acusats de ser els grans manipuladors del testimoni de Rociíto. En cap moment van qüestionar les seves paraules, i fins i tot van silenciar les opinions que podrien dinamitar-lo.

L'exdona d'Antonio David va confessar un dels episodis més traumàtics de la seva vida: els maltractaments que va sofrir per part de la seva filla Rocío. Seguint la informació aportada per Telecinco, després que la néta de la Jurado agredís a Carrasco, va despenjar el telèfon i va trucar al seu pare. «Ja està fet», li va dir.

No obstant això, Rociíto els ha demanat als seus defensors que no arremetin contra la jove. Està convençuda que és víctima de la manipulació d'Antonio David. Perquè, quan estava sota la seva tutela, mai va demostrar ser una persona agressiva.

«Vull, abans de tot, demanar públicament a les persones que l'ataquen pel que va fer en aquest moment de la seva vida, que no el facin, perquè ella no té la culpa. El seu pare és el responsable que actués d'aquesta forma», declara Carrasco en la seva anhelada entrevista.

Malgrat que Rociíto diu conèixer com és la seva petita, assegura que no està preparada per a tornar a tenir relació amb ella. El seu equip de psicòlegs li ha recomanat prendre distància. I, per aquest motiu, considera que el millor és no respondre a les seves crides. Segons la seva opinió, a Rocío Flores tampoc li vindria bé solucionar els problemes en aquest moment. Els presentadors de la seva docusèrie li van donar la raó. Però, algú molt pròxim a la jove, ha parlat amb un periodista per a desmentir aquesta teoria.

Els amics de la néta de la Jurado asseguren que Rocío està desitjant recuperar la relació amb la seva mare. El periòdic 'Informalia' s'ha posat en contacte amb el seu cercle més íntim. «Somia cada dia que aquesta cita tingui lloc al més aviat possible. És la seva mare la que li nega el pa i la sal. Potser té por al que Ro li digui després d'aquests anys de distanciament», declara algú que li coneix molt bé.

Vol fer negoci Rociíto de la reconciliació amb la seva filla?

Carrasco assegura haver perdonat a la seva filla. Encara que, insisteix que la reconciliació ha d'esperar. Entre altres coses, perquè no es vegi truncada per la repercussió mediàtica. No obstant això, l'entorn de Rocío Flores insinua que la conversa no té lloc per altres motius.

Els detractors de Rociíto l'han acusada de ser una persona injusta. «No hauria de ficar a la seva filla en el mateix sac que al pare», comenten en 'Informalia'. La veritat és que molta gent està d'acord amb aquest corrent. De fet, durant l'emissió de l'entrevista, la frase «Rocío, jo no et crec», va ser el més comentat en les xarxes socials.

La filla d'Antonio David està sofrint molt per la situació, i els seus amics consideren molt injust el comportament de la seva mare. Segons ells, ha decidit vendre el seu testimoniatge, únicament, per motius econòmics, i la gran perjudicada està sent Rocío Flores. «Un episodi tan greu ha de resoldre's en un cara a cara, i no en una mediàtica entrevista a canvi de diners», sentència l'entorn de la jove.

Mentrestant, gran part del públic li ha brindat el seu suport a la néta de la Jurado. És més, hi ha bastants periodistes que han aplaudit el seu comportament durant l'huracà Carrasco. Rosada, malgrat l'assetjament que està rebent, sempre s'ha mostrat molt amable amb la premsa. Haurà adoptat aquesta actitud de manera conscient per a afeblir el testimoniatge de la seva mare?