Antonio David Flores parla davant dels jutjats: «Espero que algun dia sigui jo»

L'exguàrdia civil assegura estar tranquil amb la història de Carrasco

En meitat de tota la voràgine que s'ha creat pel documental de Rocío Carrasco i la seva recent entrevista en Telecinco, cal recordar que la guerra judicial entre la filla de Rocío Jurado i Antonio David continua.

Aquest mateix matí s'ha pogut veure al pare de Rocío i David Flores acudint als jutjats, en els quals tenia una cita. Antonio David va acusar ja fa temps a Rociíto de no estar pagant-li la pensió que li correspondria per les cures del seu fill menor, David. L'acusació es va convertir en demanda formal i és ara quan s'estan celebrant els judicis.

Aquest divendres ha estat Antonio David el que ha hagut d'acudir al jutjat, però la setmana que ve haurà de ser Rocío Carrasco, segons han informat ja fonts del mitjà 'El Periódico'.

Carrasco deuria 8000 euros de pensió per al seu fill menor

Tot això ve d'una sentència de l'any 2018 pel qual la justícia va acabar per determinar que David Flores, que ara mateix viu amb el seu pare, és una persona econòmicament dependent pel que són els seus pares els que han de fer-se d'ell en aquest sentit. Com el jove viu actualment amb el seu pare, es va establir que Rocío Carrasco havia de pagar una quantitat mensual de 200 euros al mes en concepte de pensió d'aliments.

Antonio David assegura que Rociíto no hauria pagat aquesta xifra mes a mes, havent arribat a contreure un impagament d'un total de 8.000 euros, que corresponen tant al pagament de la pensió com als interessos pel retard en l'abonament. Cal recordar que fa un temps la situació es va donar a l'inrevés. Rocío va acusar l'exguàrdia civil de no haver pagat la pensió que li va imposar el jutge després del seu divorci.

Així doncs, avui era el dia en què Antonio David havia d'acudir al jutjat per aquesta denúncia contra la seva exdona. A la seva arribada es mostrava molt seriós i no volia dir ni una paraula, no obstant això, a la sortida del jutjat, el pare de Rocío Flores sí que s'ha parat per a tenir unes paraules amb la premsa, paraules que han anat directament a atacar a Rocíito per les seves últimes declaracions.

«Si no sóc jo el que la protegeix, no la protegirà ningú»

«Tot el que està comptant és la seva veritat guionitzada, tinc material de sobres per a desmuntar-ho», ha assegurat en to acusatori l'exguàrdia civil. Unes paraules a les quals també ha afegit: «Espero que algun dia sigui jo el que pugui defensar la meva filla».  I és que segons ell s'ha encarregat de dir, la qual cosa més li estaria fent mal a Antonio David és el «mal» que se'ls està fent als seus fills. «No em trobo bé, perquè quan se li fa mal als meus fills no em fa bé. Em provoca molta tristesa tot això», ha assegurat.

Antonio David no s'ha volgut quedar callat i ha donat la seva opinió sobre els últims moviments de Rocío Carrasco, més enllà del conflicte entre ells, centrant-se especialment en el que repercuteix als seus fills. «No crec que sigui just que la seva mare hagi d'assenyalar a la seva filla per a tota la vida i em fa pena perquè la seva mare no està gaudint d'ells», ha dit.

Assegura no sols això, sinó que Rocío Carrasco estaria atacant directament la seva filla sense estar preocupant-se pel benestar de la jove.  «Crec que ha estat bastant cruel», ha afirmat. «Tinc molta impotència i molt dolor perquè és la meva filla i si no sóc jo el que la protegeix, no la protegirà ningú», ha explicat.


Comentaris

envia el comentari