Isabel Rábago: «L'entrevista amb Rocío Carrasco va ser adulterada»

La col·laboradora opina que la filla de 'la més gran' realment no va poder parlar al debat

Molts han opinat de l'esperada entrevista en directe de Rocío Carrasco després de 20 anys en silenci. La filla de Rocío Jurado va fer una aturada en l'emissió de la docusèrie sobre la seva vida per a aclarir els dubtes possibles sobre els primers set episodis de la sèrie sobretot el que ha viscut en les últimes dues dècades.

Entre els quals han enlletgit el format i el contingut d'aquesta mediàtica entrevista a l'ex d'Antonio David, està Isabel Rábago, la col·laboradora de ‘Viva la vida’ i ‘Ya es mediodía’. Per a la veterana tertuliana de Mediaset, «no era aquest el format oportú i per a això ja hi hauria temps després. Rocío no va poder aclarir gairebé res i el seu testimoniatge es va desdibuixar. Va haver-hi moments que fins ella mateixa suplicava poder parlar», ha escrit la periodista en el seu article de 'EsDiario'.

Isabel Rábago dóna la punta a l'entrevista de Rocío Carrasco

«A Rocío Carrasco li va sobrar dimecres passat un plató que es va quedar en l'escuma de la mar d'un testimoniatge que mereixia ser preguntat, repreguntat i escoltat de nou. L'inici de l'entrevista, amb Jorge Javier i Carlota Corredera, va ser brutal i va enganxar. Sabien que estaven en 'l'entrevista' i per això preguntaven, escoltaven, tornaven a preguntar, la deixaven explicar-se. I des de casa s'agraïa», afirmava la col·laboradora.

La col·laboradora si va agrair que «amb això descobrim que Rocío Flores i el seu pare han mentit durant anys, segons el testimoniatge de Carrasco, en afirmar en els platós que la mare un dia va penjar el telèfon a la seva filla amb un ‘aquí no truquis més, no sóc la teva mare’. Aquesta mentida, segons Carrasco, ha estat sentència en platós i s'ha repetit fins a l'avorriment per col·laboradors, periodistes, família i anònims, que, sense comprovar la veracitat d'aquesta informació, asseveraven i acusaven la Carrasco de mala mare dia sí i dia també».

Per què es va produir la crida de Rocío Flores a la seva mare?

Sobre les famoses crides de Rocío Flores a la seva mare, Rábago considera que «l'única veritat és que la filla mai ha anomenat a la seva mare durant aquests anys, des que un jutge la va treure de la seva casa materna. Gràcies a Carrasco hem pogut saber que la primera trucada s'ha produït el 3 de desembre de 2020, dues vegades dijous passat, abans de la seva intervenció en Ana Rosa i una més, l'endemà».

A més, la periodista de Telecinco exposa que «dóna la sensació que el va voler fer públic quan va saber que la seva mare s'anava a asseure sense por en un plató, i dies abans que coneguéssim que el següent capítol serà quan relati com una sentència per maltractament continuat de la filla cap a la mare, durant almenys tres anys, va ser l'única causa que va separar a mare i filla», va explicar la col·laboradora de Mediaset.

El moment on l'entrevista va començar a «torçar-se»

Isabel Rábago posa el focus en el tram on l'entrevista va començar a prendre uns rumbs que van perjudicar tant la protagonista com als espectadors: «L'entrevista amb Rocío Carrasco en plató era dura, el seu testimoniatge duríssim i l'audiència estàvem enganxats. Però tot va començar a torçar-se quan malgrat els constants intents de Jorge Javier i Carlota i de l'experta en plató, els col·laboradors van començar a desviar el testimoniatge d'una dona a la qual valia la pena preguntar i escoltar. Centenars de preguntes van quedar en el tinter. Preguntes que ajudarien o no, qui sap, no ho sabrem mai a aclarir aspectes que continuen sent qüestionats», es qüestionava Rábago.

Finalment, la col·laboradora de 'Viva la vida' acaba el seu article lamentant-se que Rocío Carrasco va poder explicar molt poques coses en la seva entrevista. «Des de casa va resultar molt difícil entendre per què no es preguntava i s'escoltava, sense més. I s'agraïa cada vegada que Jorge o Carlota ho posaven de manifest. Les opinions o percepcions personals no degueren tenir cabuda, perquè no era aquest el format i per a això ja hi hauria temps i moltes hores de platons posteriors. Rocío no va poder aclarir gairebé res. Va haver-hi moments que fins ella mateixa suplicava als propis convidats, poder parlar i demostrar. Crec que tots vam perdre una oportunitat. Una pena», va sentenciar.


Comentaris

envia el comentari