Rocío Flores ho té clar: Es veu preparada per retrobar-se amb la seva mare

La neta de Rocío Jurado vol solucionar els problemes amb Rocío Carrasco com més aviat millor

Rocío Carrasco ha sembrat un profund descontentament després de la seva entrevista a 'Contar la verdad para seguir viva'. Segons va explicar, no té forces de reprendre el contacte amb la seva filla i per això, ha decidit no respondre a les seves trucades, i intentar no saber res d'ella. Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, presentadors del programa, han estat acusats de ser els grans manipuladors del testimoni de Rociíto.

En cap moment van qüestionar les seves paraules, i fins i tot van silenciar les opinions que podrien dinamitar. L'exdona d'Antonio David va confessar un dels episodis més traumàtics de la seva vida: els maltractaments que va patir per part de la seva filla Rocío. Seguint la informació aportada per Telecinco, després que la neta de la Jurado agredís a Carrasco, aquesta va despenjar el telèfon i va trucar al seu pare: «Ja està fet».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, Rociíto els ha demanat als seus defensors que no carreguin contra la jove perquè està convençuda que és víctima de la manipulació d'Antonio David i, per això, quan estava sota la seva tutela, mai va demostrar ser una persona agressiva. «Vull, abans de tot, demanar públicament a les persones que l'ataquen pel que va fer en aquell moment de la seva vida, que no ho facin, perquè ella no té la culpa. El seu pare és el responsable que actués d'aquesta manera», declara Carrasco a la seva anhelada entrevista.

Tot i que Rociíto diu conèixer com és la seva petita, assegura que no està preparada per tornar a tenir relació amb ella, a més que el seu equip de psicòlegs li ha recomanat prendre distància. I, per aquest motiu, considera que el millor és no respondre a les seves trucades. Segons la seva opinió, a Rocío Flores tampoc li vindria bé solucionar els problemes en aquest moment i els presentadors de la seva docu-sèrie li van donar la raó. Però, algú molt proper a la jove, ha parlat amb un periodista per desmentir aquesta teoria.

Els amics de la neta de la Jurado asseguren que Rocío està desitjant recuperar la relació amb la seva mare i, a més a més, el diari 'Informalia' s'ha posat en contacte amb el seu cercle més íntim: «Somia cada dia amb què aquesta cita tingui lloc al més aviat possible. És la seva mare la que li nega el pa i la sal. Potser té por del qual Ro li digui després d'aquests anys de distanciament».

Vol fer negoci Rociíto amb la reconciliació de la seva filla?

Carrasco assegura haver perdonat a la seva filla, encara que insisteix que la reconciliació ha d'esperar per diversos motius, entre aquests, perquè no es vegi truncada per la repercussió mediàtica. No obstant això, l'entorn de Rocío Flores insinua que la conversa no té lloc per altres motius.

Els detractors de Rociíto l'han acusat de ser una persona injusta: «No hauria de ficar a la seva filla en el mateix sac que al pare». La veritat és que molta gent està d'acord amb aquesta opinió i, de fet, durant l'emissió de l'entrevista, la frase «Rocío, jo no et crec», va ser el més comentat a les xarxes socials.

La filla d'Antonio David està patint molt per la situació, i els seus amics consideren molt injust el comportament de la seva mare, ja que, segons ells, ha decidit vendre el seu testimoni, únicament, per motius econòmics, i la gran perjudicada està sent Rocío Flores. «Un episodi tan greu s'ha de resoldre en un cara a cara, i no en una mediàtica entrevista a canvi de diners», sentencia l'entorn de la jove.

Mentrestant, gran part del públic li ha brindat el seu suport a la neta de la Jurado i, fins i tot, hi ha força periodistes que han aplaudit el seu comportament durant l'huracà Carrasco. Rocío, tot i l'assetjament que està rebent, sempre s'ha mostrat molt amable amb la premsa. Així tot, hi haurà adoptat aquesta actitud de forma conscient per debilitar el testimoni de la seva mare?


Comentaris

envia el comentari