Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

«No, Rocío Carrasco, tu no parles per milers de dones»

Federico Jiménez Losantos critica de forma contundent el relat de la filla de Rocío Jurado

No tots són comentaris de suport per a Rocío Carrasco després de la seva mediàtica i impactant entrevista de dimecres passat a Telecinco, on va explicar amb més detall alguns dels episodis més polèmics de la seva vida al costat del seu exmarit, Antonio David Flores, i la seva filla Rocío, com la pallissa d'aquesta a la seva mare que va acabar amb una condemna per a la major dels Flores-Carrasco.

Entre els que sempre han estat amb el ganivet afilat per criticar el testimoni de Rocío Carrasco durant aquest últim mes de la docu-sèrie, ha estat Federico Jiménez Losantos, un dels periodistes més crítics amb la filla de Rocío Jurado. Aquest divendres 23 d'abril, el periodista ha tornat a deixar clar què opina sobre l'al·legat de la protagonista amb les dones que pateixen actualment o han patit maltractament de qualsevol mena.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Federico Jiménez Losantos ataca sense pietat Rocío Carrasco

La crònica del cor de 'Es la mañana de Federico' va comptar aquest matí amb Isabel González, Beatriz Cortázar i Alaska per tractar en profunditat el qual va donar de si l'entrevista a Rocío Carrasco, un especial en directe amb més de 30 col·laboradors presents entre el plató i via 'online'. Per al periodista Federico Jiménez Losantos, aquesta mena d'entrevista va versar en donar veu a «un missatge polític que un programa del cor».

Entrant més en profunditat, hi ha una frase que no va agradar especialment al conductor de 'Es la mañana': «Diuen que ella parla per milers de dones. No, tu parles per tu mateixa i et creurà el que et cregui avui, perquè dius una altra cosa que deies ahir, però per milers no parles.

Això és un missatge comunista que pot dir Irene Montero. Però tu et representes a tu, parles per la teva experiència. Milers de dones no cobren dos milions per explicar la seva vida ni fan portades a 'Hola!' No vinguis que cal creure't perquè representes a milers», va sentenciar de forma contundent el comunicador.

Una de les periodistes que sí que va treure la cara per Rocío Carrasco va ser Mercedes Milá, que precisament ha valorat allò que nega Jiménez Losantos, que el testimoni de la mare de Rocío i David Flores és «la veu de milers de dones destruïdes».

Tot gira al voltant del «linxament de la filla» per Jiménez Losantos

Per si no n'hi hagués prou, Jiménez Losantos va voler parlar d'un altre aspecte clau en el debat popular que s'ha generat amb el tema de la vida de Rocío Carrasco, i no és altre que el de David Flores, el fill petit de Rocío i Antonio David: «Carlota Corredera vol ser fiscal general, Jorge Javier no és ximple encara que s'hagi passat a la demagògia progre. I sap que un punt clau en parlar de la filla és el fill».

Per a Losantos, tot gira al voltant del «linxament de la filla», Rocío Flores, que fa una setmana realitzava una crida desesperada a la seva mare en directe perquè aquesta li agafés el telèfon i així intentar arribar a una entesa per resoldre tots els seus problemes que arrosseguen des de fa una dècada.

Per a Losantos, la resta del programa estava pensat per tractar «resolucions judicials fundades en diverses instàncies. Jutjats, Fiscalia, el fiscal general de l'Estat que ja ha dit que no recorrerà res... Perquè allò no se sosté per més que s'obstini 'La Fábrica de la Tele'. Si hi ha una altra història, que denunciï, però el qual ha narrat fins ara no serveix. És un insult a l'Estat del dret i no podem canviar els tribunals populars de plató pels de la Justícia», ha conclòs el presentador de 'EsRadio'.