Julia Janeiro pren una dràstica decisió després de complir-ne 18: «S'ha acabat»

Julia Janeiro ha pres una dura decisió abans que sigui massa tard i que els fantasmes del seu passat tornin a rondar la seva pau

Julia Janeiro sabia perfectament, i la seva família també l'hi havia advertit, que després d'arribar a la seva majoria d'edat el seu nom estaria present a tots els mitjans de comunicació. Cada gest es revisaria amb lupa per part dels periodistes. La filla de Jesulín de Ubrique es convertiria en carn de canó per a la premsa, si ella ho permetia. Juls, com es fa dir a les xarxes socials la primogènita de María José Campanario i el torero, plantejava certs dubtes. Seria una filla de famosos més que passejaria pels platós de televisió? Ni ella mateixa ho sabia.

 

Les setmanes abans de complir els 18 anys, quan el seu nom ja sonava en la crònica social assedegada de poder desvetllar al públic com és la cara de la germana d'Andrea Janeiro, Julia obria i tancava els seus perfils de les xarxes socials. Estava indecisa. La seva mare ja havia vaticinat que la seva filla no participaria en l'enrenou social perquè, segons María José Campanario, a Júlia no li agraden els focus. En canvi, els seus posats a les xarxes socials deien tot el contrari.

 

Ara, dies després del seu aniversari, quan ja ha experimentat en pròpia pell el preu de la fama, Julia ha decidit tancar el seu mur de comentaris en els seus perfils. D'aquesta manera, la filla del torero evita llegir comentaris malintencionats i crítiques desagradables i, per tant, tanca tot tipus de debat. Des de petita, es tapava quan veia els paparazzis i sembla que seguirà en la mateixa línia tot i que sí que es mostra oberta a que els usuaris vegin les seves fotografies. Qui sap si alguna marca es podria fixar en ella i convertir-se així en una influencer de moda.

 

Júlia, criticada per la seva manera de vestir

Pot ser que la dura crítica que va abocar Carmen Lomana sobre ella li fes prendre aquesta dràstica decisió. I més encara després de l'enrenou que es va muntar als platós pel comentari de l'empresària i que molts usuaris van titllar de «masclista». L'empresària lleonesa va esbossar la seva crítica només sortir a la llum l'aparença de Julia Janeiro Campanario. Carmen Lomana, com a experta en estilisme, va expressar la seva desaprovació davant l'abillament que portava la filla del torero un diumenge a primera hora.

 

«Que algú li digui a Julia Janeiro que no es pot anar vestida de negre amb escot fins a la cintura un diumenge al matí... només té 18 anys i està ensenyant massa carn. No es pot ser més vulgar», va escriure al seu compte de Twitter. Les respostes a la col·leccionista d'alta costura espanyola van brollar ràpidament pel missatge tan inadequat que llançava a la societat.

 

«Carmen, aquest comentari és molt masclista... les dones podem vestir-nos com ens doni la gana. Una altra cosa és que ens agradi o no, com vesteixen les altres. Crec teves paraules són molt desafortunades...» o «Qui som els altres per dir com ha o no de vestir per a qualsevol ocasió? Podem dir nosaltres que ensenya molta carn?», van contestar alguns usuaris.

 

El trauma infantil de Julia Janeiro

La filla de Jesulín de Ubrique ha estat molt previsora davant l'allau de crítiques que se li venien a sobre. La jove va ser víctima de 'bullying' quan era una nena durant la seva etapa escolar. La seva família va estar al seu costat en tot moment i la va ajudar a superar l'assetjament que va patir durant la seva estada al centre educatiu. Com bé diu Julia, «adoro la meva família i soc la persona que soc gràcies a ells. Ho són tot per a mi, el meu pilar fonamental».

 

Belén Esteban, tot i la mala relació que manté amb el seu exmarit i la dona d'aquest, defensa la filla de Jesulín als platós de televisió. La mare d'Andreíta va confessar que «no m'agradaria que li fessin mal», simpatitzant amb el fet que encara és una nena i, a més, és la germana de la seva filla. Julia no vol convertir-se en un personatge mediàtic, però sí que ha permès que els seus seguidors pugin com l'escuma i, entre ells, col·laboradors actuals de la crònica rosa segueixin els seus passos cada dia, com Alonso Caparrós, Carmen Borrego i Toñi Moreno.


Comentaris

envia el comentari