El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Kiko Rivera s'allunya més d'Isabel Pantoja: deixa Espanya per temps indefinit

El Dj ha anunciat que viatjarà a Nepal amb una persona molt coneguda

Els últims mesos en la vida de Kiko Rivera han estat i segueixen sent especialment durs. Fonamentalment perquè ha iniciat una 'guerra' amb la seva mare, Isabel Pantoja. I és que ell va descobrir suposats tripijocs d'ella amb l'herència que li va deixar el seu par, Paquirri. D'aquí ve que li hagi demanat explicacions privada i públicament. No obstant això, en no haver arribat aquestes, ha optat per iniciar les mesures legals pertinents.

Estar separat de la seva progenitora i haver descobert accions d'aquesta que desconeixia li han provocat un gran dolor. Per això ha estat i està sofrint. I, precisament per això, ha pres la determinació d'acceptar un repte que li porta fora d'Espanya.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En concret, el dj i cantant acaba de marxar-se del país al costat de Jesús Calleja per a participar en el seu programa d'aventura: 'Planeta Calleja'. Ho ha fet per a allunyar-se de la situació que travessa.

El viatge fora d'Espanya

Igual que molts altres famosos del nostre país, com l'actriu Paula EchevarríaKiko Rivera serà protagonista de la nova edició del citat espai. I per a això, com tots aquells, haurà de fer esport i viure situacions 'límit' fora del nostre país.

En concret, ja ha emprès el viatge que li portarà fins a Nepal, situat a l'Himàlaia. Un país, a més, que està situat al costat de l'Índia i a la República Popular de la Xina.

Allí, de la mà de Jesús Calleja, coneixerà racons d'incalculable valor mediambiental. I per a això haurà d'arriscar-se a afrontar reptes físics que no estan a l'abast de tot el món.

Il·lusionat amb el viatge

Kiko Rivera ha acceptat la proposta del citat aventurer lleonès per dos motius. Primer, perquè és un repte i a ell li agraden. Segon, perquè li permetrà allunyar-se de tot el sofriment que està patint per l'enfrontament amb la seva mare. Necessita desconnectar i oblidar-se dels problemes i ha trobat en aquesta oportunitat la millor manera de fer-ho. Així, ha marxat del país i estarà fos una temporada indefinida, perquè, de moment, no se sap quan tornarà.

Tan feliç està de realitzar aquest viatge i el citat programa que així ho ha demostrat en xarxes socials. En concret, ha compartit una imatge amb Calleja en el seu compte d'Instagram. Imatge que ha acompanyat del següent comentari: «Què us sembla la meva aventura? Jesús Calleja ho gaudirem...Pels teus queixals no em facis caminar massa. Hora de desconnectar i gaudir! Us aniré informant».

És més, el mateix presentador ha pujat al seu perfil en aquesta xarxa social un vídeo amb el cantant. En aquest, el primer diu: «A on vaig? Doncs a la meva segona casa, a Nepal Quines ganes tenia d'anar! I sabeu a qui m'emporto? No us ho podeu ni imaginar. A Kiko La que ‘liarem’!».

En aquest punt s'ha dirigit al jove i li ha dit: «En realitat la que et liaré jo a tu». I això ha fet que el cantant li hagi preguntat: «Què em faràs?». La resposta de Calleja ha estat: «Ja ho descobriràs».

Unes paraules que han provocat que el fill d'Isabel hagi volgut saber més: «Gaudiré?». Jesús li ha contestat: «Gaudiràs molt i t'ho passaràs molt bé». D'aquí ve que Kiko hagi manifestat: «Amb això em val».

Les reaccions al seu viatge a Nepal

Més de 22.000 persones han donat 'm'agrada' a la publicació de Rivera mostrant l'inici del seu viatge a Nepal. Aquestes li han animat a viure al màxim aquesta aventura i li han desitjat el millor.

No obstant això, el comentari més especial de tots els que ha rebut ha estat el del seu germà, Cayetano Rivera. Aquest, que ja va participar en un programa de Calleja, li ha dit amb sentit de l'humor: «Germà, vigila que Jesús posa a tothom a treballar i ell es busca qualsevol excusa per a no fer res».