Fotomuntatge dels rostres d'Alberto Isla i Isa Pantoja

Alberto, el pare del fill d'Isa Pantoja, encén totes les alarmes

Alberto Isla acaba de publicar un inquietant missatge a les seves xarxes socials

Actualment, Aberto Isla és un home força desconegut, sobretot arran de la seva decisió d'allunyar-se definitivament dels mitjans de comunicació. Lluny han quedat aquells anys en què Alberto ocupava tots els titulars i era perseguit pels paparazzis i els reporters del carrer.

Sortir amb Isa Pantoja, en l'època en què Isa era assídua a gresques, polèmiques i diversos xivarris, comportava per a tot el seu entorn una atenció mediàtica salvatge.

Alberto Isla és el pare d'Albertito, el fill gran d'Isa i ara porta una vida discreta, allunyada de la popularitat i únicament se'n sap d'ell per les xarxes socials. Es defineix com a «pare i catòlic» i treballa com a tècnic en emergències sanitàries, imatge pel diagnòstic i medicina nuclear.

A més a més és pare d'Alejandro, un nen d'11 anys fruit d'una relació anterior amb una noia anomenada Estefania.

A Alberto no sempre se'l va veure incòmode als mitjans de comunicació, principalment quan va viure la ruptura amb Isa i tot el que va comportar.

Alberto Isla, en molts programes de Telecinco

Alberto Isla va conèixer la fama i tots els seus avantatges i inconvenients durant diversos anys. Va saltar a la popularitat per la seva relació amb Isa P, va ser tronista de Mujeres, Hombres y Viceversa i va participar en diversos programes com a Supervivientes 2018.

Alberto va passar molt de temps explicant intimitats de la seva vida amb Isa, de Cantora, d'Isabel Pantoja i de tots els membres del clan. Va guanyar molts diners, Isabel Pantoja fins i tot va arribar a denunciar-lo i els retrets entre els uns i els altres anaven de cap a cap.

«Se'm va anar la pinça del tot. Vaig fer el que em va donar la gana, em vaig gastar tots els diners en sis mesos, començava a llençar diners pel cotxe... era un boig», confessava Isla.

Després de l'experiència d'Alberto a Hondures, tot va canviar. L'ex d'Isa P. es va adonar que la voràgine televisiva no el beneficiava i es va començar a allunyar progressivament dels mitjans.

Això també va comportar una baixada significativa del seu nivell econòmic, és el preu que ha hagut de pagar a canvi de l'anonimat i la discreció. Sembla, però, que el compensa, ja que no té intenció, a curt termini, de tornar a la cleda.

De fet, Alberto Isla és la mostra que si no se'n vol sortir, no se'n surt. O se'n surt molt poc. D'altra banda, amb Isa Pantoja va arribar a un acord per regular les visites d'Alberto i s'està complint rigorosament.

A Viva la vida, van fer un reportatge fa un temps sobre Isla, en què afirmaven, alguns veïns, que el veien fer esport i sortir amb bici amb el nen. La seva conclusió era que Alberto no té una feina fixa, però continua esforçant-se per trobar-la, alhora que està molt pendent i implicat de l'educació dels seus fills.

El missatge que acaba d'enviar Alberto Isla al món

Alberto Isla ha compartit al llarg dels últims temps una única foto amb qui suposadament seria la seva xicota. Mai n'ha parlat i tampoc s'ha pogut confirmar si segueixen junts o no.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una storie d'Alberto Isla amb la seva xicota
Alberto ha ensenyat només una foto de la seva xicota | Instagram

És més, a les seves xarxes socials, Isla únicament publica fotos de si mateix, encara que no massa i amb missatges curts i força críptics. Tot i això, l'últim que acaba de publicar podria significar que no va tot com era d'esperar.

Alberto ha publicat una foto seva, en blanc i negre, de perfil i amb cara seriosa. El missatge que l'acompanya és el següent: «Gran turment de viure amb qui ens odia. Més gran el suplici de tractar amb qui no ens comprèn».

Què voldrà dir Alberto amb aquestes paraules tan pessimistes? Hi haurà algun tipus de problema a la seva vida perquè públicament vulgui fer aquestes manifestacions? I el més important: tindrà alguna cosa a veure Isa, amb qui lògicament té contacte pel seu fill en comú, en aquestes afirmacions?